elpolacco 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2008 Mam problem z moją stroną www.skodafelicia.pl Związku z rozwojem forum ilość wykorzystywanego transferu przeraża mnie. W ciągu 2 tyg mam wykorzystany prawie cały transfer czyli 2gb. Chciałbym się dowiedzieć jak mogę sprawdzić które pliki pożerają mi najwięcej transferu lub co jest tego przyczyną? Czy można to sprawidzić w DA czy należy użyć do tego jakiegoś programu? Forum jest oparte na skrypcie phpbb3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2008 Nie pamiętam czy można w DA sprawdzić dokładnie "co" pożera transfer, ale powiem, że jeśli 2GB to "prawie cały" transfer - czas zmienić ISP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2008 Zapoznaj się z Webalizerem - tam naprawdę wszystko widać.. ale więcej nie mogę pisać tu jako, że jesteś moim Użytkownikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2008 sprawdz czy to nie boty ci wyssaly transfer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2008 polecam awstats napewno pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2008 Hmm... a może to jakiś ciasteczkowy potwór piracko podsysa sobie zasoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hoste.pl 8 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2008 Warto też zajrzeć do logów http serwisu (jeśli są dostępne). Tam się zorientujesz czy ruch był "naturalny" i co było przyczyną zwiększonego transferu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach