kriss 3 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 Siemka, Widzieliście tą hiper ofertę kolokacji? Full kompleks łącznie z doglądaniem stanu technicznego naszego serwera http://allegro.pl/item483063043_serwer_ded...super_cena.html ps. coś mi tu śmierdzi chello ultra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 Na ile miesięcy to jest? Nie piszę Może lifetime , ale to jest naprawde hit allegro jeszcze takiego czegoś niewidziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 http://allegro.pl/my_page.php?uid=7187291 raczej jakas osiedlowa firma internetowa ktorej sie lacze serwer->internet marnuje i probuje obnizyc koszty tak czy inaczej wychodzi na krzaka jesli chodzi o kolokacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 Aukcja niezgodna z regulaminem allegro cena netto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 http://www.sky-com.net.pl/ : Nasz celCelem firmy Sky-com jest świadczenie niezawodnych usług hostingowych i providerskich. Sky-com istnieje na rynku usług internetowych od 2003 roku. Sukcesywnie zdobywamy zaufanie ogromnej ilości Klientów, przez co "wyrabiamy" naszą pozycję na rynku lokalnych providerów internetowych. Do serwera gier można dołączyć się pod adresem 192.168.4.2:27015 lub 78.133.150.45:27015 (próbować na jednym z tych adresów) Fajnie się tak "dołączyć" do serwera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juventinio 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 cena bez rewelacji, za 100 zl netto w tk telekom dostaniesdz 1/1, a juz kolokacja to nie jest duzy koszt. Serwerownia w osiedlowym blaszaku + klimatyzacja w postaci otwartego okna A przy okazji wstaw tam sprzet a moze sie okazac ze to bedzie twoje "ostatnie widzenie ze sprzetem" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 cena bez rewelacji, za 100 zl netto w tk telekom dostaniesdz 1/1, a juz kolokacja to nie jest duzy koszt. Serwerownia w osiedlowym blaszaku + klimatyzacja w postaci otwartego okna A przy okazji wstaw tam sprzet a moze sie okazac ze to bedzie twoje "ostatnie widzenie ze sprzetem" Wiadomo że to jakaś prowizorka, na upartego już można samemu na chello 20/2 147zł/mc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2008 Dobra - a co ja nie mogę? Kolokacja u Krokodyla - super oferta BCM -dwa niezależne łącza (osiedlowy LAN i PLAY) -profesjonalna ochrona -klimatyzacja (zapewniana przez Elektrociepłownię Kraków w zimie oraz nowoczesny wiatrak marki Zelmer w lecie) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2008 Ee, jak u krokodyla to myślałem że gdzieś nad wodą, na bagnach czy cuś.. . Można wejść do serwerowni w odwiedziny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2008 Wiadomo że to jakaś prowizorka, na upartego już można samemu na chello 20/2 147zł/mc tongue.gif+prąd i szum w domu ta cena netto mnie rozwaliła xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2008 Ja mam miejsce na strychu Pomieszczenie klimatozowane Wieje od dachu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2008 z aukcji wynika ,że maja do sprzedania 20mbit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2008 Ee, jak u krokodyla to myślałem że gdzieś nad wodą, na bagnach czy cuś.. . Można wejść do serwerowni w odwiedziny? Krokodyl Inc. ma jeszcze serwerownie na Nilu. Z bagien zrezygnowaliśmy - Jożin z Bażin założył swojego krzaka i rządzi niepodzielnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolandzik 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2008 Mnie rozwalił ten tekst: 3) Marzy Ci się serwer gier bez limitu slotów, z niskim pingiem np. dla Counter Strike to niech marzy się dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2008 ja wam moge ochrone zrobic mam karabin i kevlar (dzisiaj kupiony, kontrakt USA) bede stal przed wejsciem i z kolby walil xD 3) Ping do onet.pl 5- 12 msto teraz po tym sie lacze sprawdza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2008 Taaaa Ja zaoferuję kolokację u w Firmie "Niebo Sieci" Profesjonalne łącza od firmy Aster, przyłącza do PLIX, WIX, DTAG, ATMAN - serwery przyłączamy do profesjonalnego modemu dołączanego gratis do internetu w tejże firmie. Backupowe łącze bezprzewodowe Orange 3G Monitoring - Na budynek "ma oko" kamera policyjnego monitoringu. Ping do onetu 13ms Ceny do długich negocjacji. Pomieszczenie klimatyzowane. PS 300 Post i Przyjaciel WHT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2008 Chętnie skolokuję pół laptopa! Ale nie spełniacie moich wymogów, ja chcę używać modemu dial-up ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2008 Noo Laptop to prawie na Racka wejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2008 Noo Laptop to prawie na Racka wejdzie Bez matryc to i dwa się zmieszczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2008 Kolokacja na MacBook AIR Rack 2U i mamy 4-5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnyZajaczek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2008 to i ja mam ofertę kolokacji profesjonalne łącze Neostrada 1 MBit, we wsi są nowe kable telefoniczne i połączenie rzadko zrywa awaryjne połączenie dial up w razie spalenia się modemu ADSL (niestety Orange ma słaby zasięg), gdyby i to nie zadziałało to jest możliwość transmisji danych na nośniku USB do najbliższej kawiarenki internetowej wysokie bezpieczeństwo - chałupy strzegą dwa psiaki w razie awarii sprzętu zapewniam rezerwową maszynę PC Celeron 2GHz 256 MB RAM szyna 266 MHz z dyskiem SATA i sprawnymi wiatraczkami no i dodam jeszcze regularne backupy na profesjonalnym magnetofonie kasetowym UNITRA M9108 (cat /dev/sda > /dev/dsp ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2008 Ja kupię pod mojego nowego krzaqqa Ile za rok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ownede 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2008 Zapraszamy do kolokowania serwerów w firmie "Pod Krzakiem"! Serwery kolokujemy w szafie narożnej firmy VOX. Szafa jest bardzo pojemna i jest w niej wyznaczone miejsce dla serwerków. Oczywiście szafa jest chłodzona. Profesjonalne łącza Multimedia 24mbit! Łącza zapasowe Wi-Fi! (4 sieci!) Upload troche spada bo wpiętych jest duzio serwerów. Serwery zapasowe! Cenimy sobie bezpieczeństwo i wykupiliśmy specialny hostingowy router z FIREWALLEM!!! Z-A-P-R-A-S-Z-A-M-Y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2008 Zapraszamy do kolokowania serwerów w firmie "Pod Krzakiem"! Serwery kolokujemy w szafie narożnej firmy VOX. Szafa jest bardzo pojemna i jest w niej wyznaczone miejsce dla serwerków. Oczywiście szafa jest chłodzona. Profesjonalne łącza Multimedia 24mbit! Łącza zapasowe Wi-Fi! (4 sieci!) Upload troche spada bo wpiętych jest duzio serwerów. Serwery zapasowe! Cenimy sobie bezpieczeństwo i wykupiliśmy specialny hostingowy router z FIREWALLEM!!! Z-A-P-R-A-S-Z-A-M-Y I po co to? Proponuję zamknąć już temat bo zaraz każdy zaprezentuje swoją ofertę kolokacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2008 jakie chlodzenie w tej szafie? :> no i jake urzadzenia gasnicze sa poza wiadrem obok szafy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach