PrzemQ 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 Witam Interesuje mnie jakiś tani VPS co pociągnie 3 procesy CSa 2 serwery po 24 sloty i jeden powiedzmy na 16 slotów Czy jest jakiś w miarę tani serwetek który podtrzymał by mi to, miał przyzwoity ping i nie domulał ? Interesuje mnie kupno na pół roku bądź na rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 VPS 3 serwery csa?Razem 64 sloty?To już chyba dedyk z dobrym łączem..tak mi się wydaje bynajmniej. Zresztą miliardy tematów takich codziennie na tym forum więc naucz się SZUKAĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 Witam, U nas znajdzie Pan VPSy w przyzwoitej cenie i w bardzo dobrej jakości. VPSy znajdują się na maszynach kolokowanych w Gdańsku. http://hitme.net.pl/index.php?adminpanel=vps Przedłużyliśmy promocję 30 % taniej w pierwszym miesiącu do 30tego listopada Zapraszam do zakupów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 Moze byc VPS ale z duzym trafikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 W kwestii transferu możemy się dogadać - za dopłatą możemy go zwiększyć, gdyby była za mały. Generalnie dodatkowy transfer kosztuje u nas taniej niż u większości providerów w USA, zakupiony w paczkach - np. po 50 GB wychodzi to jeszcze dużo taniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach