mekosx 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 Witam, zastanawiam się jaki serwer wirtualny utrzymałby hosting obrazków który mam zamiar otworzyć (imig.pl). Nie wiem jaki serwer byłby odpowiedni, tzn. ile mniej więcej transferu może takie coś zżerać miesięcznie? Czy hosting z 8GB miejsca i 60GB transferu / m-c wystarczy na początek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 Witam, zastanawiam się jaki serwer wirtualny utrzymałby hosting obrazków który mam zamiar otworzyć (imig.pl). Nie wiem jaki serwer byłby odpowiedni, tzn. ile mniej więcej transferu może takie coś zżerać miesięcznie?Czy hosting z 8GB miejsca i 60GB transferu / m-c wystarczy na początek? Na początek pewnie tak..zależy, również jak z reklamą by było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mekosx 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 Pozycjonowanie, wymiana linkami, może AdWords... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 Lepiej od małego hostingu zacząć i powoli przenosić się na wyższy, niż topić kasę w niewykorzystywanym dedyku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 Czy hosting z 8GB miejsca i 60GB transferu / m-c wystarczy na początek? Na jak długo trudno powiedzieć. Może to być i rok ale i miesiąc Pod takie przedsięwzięcie można Ci polecić http://xxl-web.com/sharedhosting1/index.html z opcją All Flat lub np. H9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mekosx 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 Okej, póki co ten serwis postawię na tym wirtualu a potem się zobaczy. Oby tylko nie okazało się że po tygodniu zaczynam przekraczać transfer :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 Oby tylko nie okazało się że po tygodniu zaczynam przekraczać transfer :| Dlatego lepiej postawić na "wirtualu" ale w wersji no limit Zarówno w xxl jak i H9 jeśli chodzi o transfer statyczny można wyciągnąć setki GB i więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mekosx 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 Dobra, poki co mam wykupiony ten serwer wirtualny jeszcze na 2 miesiace, potem wykupie cos mocniejszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach