hutnik.org 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2008 Witam. Skonczyl mi się 10 listopada transfer na stronie (bardzo duży nieoczekiwany ruch ze względu na pewne wydarzenia związane z klubem o którym prowadze stronę). Sławetna firma CyberDusk zablokowała wszystko co się da, łącznie z FTP, DirectAdminem, itp. Oczywiście pierwszym pomysłem był kontakt z samym Cyberduskiem, w celu dokupienia transferu. Tu się pojawia jednak problem: Dodzwonić się nie da (nieprawidłowy numer telefonu). Wcześniej był podany inny numer, próbowalem go lecz również okazał się nieprawidłowy. Forum Cyberdusku zostało wyłączone. Na maile, i pisanie na GG kompletny brak reakcji. Najgorsze, nawet stronki przenieść nie mogę, bo nie mam dostępu do plików. Boje się że 1 grudnia (odnowienie transferu), będą znowu jakieś problemy (np. strona nie wróci). Co można w takiej sytuacji zrobić? Moja strona juz znacząco spadła w Google dzięki tej oto firmie hostingowej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hutnik.org 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2008 pytasz sie co robic - bierz konto w innej firmie i przenos/insataluj tam wszystko co masz lokalnie na dysku, mozliwymi kanalami rozeslij info o tymczasowym adresie, a po odzyskaniu danych z cyberdusk zaktualizuj baze/multimedia . chyba jedyne wyjscie zeby ratowac serwis. moze byc tak ze jutro dostaniesz odpowiedz i pelen dostep do konta a moze byc tak ze bedzie sie to ciagnac miesiac - wiec po co tracic czas i wymierne korzysci , sam mowisz ze juz spadles w google... nie wiem czy to odpowiedz na Twoje pytanie...bo co do tego co robic w sprawie tej firmy to i tak nie ma wiekszego znaczenia ....jedyne co to probowac odzyskac dane w jakis sposob Dzieki za odpowiedz. To chyba jedyne co mi pozostało.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach