nessado 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2008 Zmora mojej jednej z serwerowni jest instalowanei systemu windows 2003 std wraz z intergrowanym service packiem 2, czy ktos wie jak usunac taki sp2 i czy w ogole jest taka opcja? Chcialem wgrac sp1 bo na sp2 nie wszystkie moje aplikacje ktore mam na serwerze dzialaja poprawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2008 Jeśli płyta już była zintegrowana z nim to nie ma szansy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2008 Próbowałeś tryb zgodności ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2008 Chcialem wgrac sp1 bo na sp2 nie wszystkie moje aplikacje ktore mam na serwerze dzialaja poprawnie.Że co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2008 Hmm. Ja sobie dzisiaj na serwerku w OVH zajżałem w Dodaj/Usuń programy, i co tam widzę? Otóż: Windows 2003 Service Pack 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach