pionas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2008 No w pingach to już minimalne różnice będą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2008 eFuturo jezeli chodzi o serwer dedykowany Activ jezeli chodzi o VPS pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qmesso 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2008 qna czytam ten topic i brzmi jak kryptoreklama hehehe efuturo za co? bo gosc jest spoko , bo to moj ziomal hehehe, a tak na powaznie, za kontakt i elastyczne podejscie do klienta (czyt. oferty) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2008 Widzę że dajecie Sebakowi zarobić Z wiekszosci operatorow bedziesz mial nizsze czasy Ogólnie mnie ciekawi jakim cudem mogę mieć do efuturo pingi po 30ms skoro serwerownia "stoi" 2km ode mnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2008 Znając życie lecisz przez Warszawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2008 @xorg Moj kolega ma lacze z osiedlowki, a ja NEO, a mieszkamy w tej samej klatce i on ma do mnie pingi po 120 Jego pakiety zwiedzaja swiat moze twoje tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2008 Moj kolega ma lacze z osiedlowki, a ja NEO, a mieszkamy w tej samej klatce i on ma do mnie pingi po 120 biggrin.gif Jego pakiety zwiedzaja swiat moze twoje tez tongue.gif Kurde, z tym, że np. efuturo posiada wpięcie do ATM, mój ISP też... więc coś w stylu osiedlówka - neo to nie jest to z tym że np. do takiego o2.pl mam 5-6ms btw teraz coś zmalały Odpowiedź z 193.227.116.246: bajtów=32 czas=12ms TTL=57 Odpowiedź z 193.227.116.246: bajtów=32 czas=12ms TTL=57 Odpowiedź z 193.227.116.246: bajtów=32 czas=12ms TTL=57 Odpowiedź z 193.227.116.246: bajtów=32 czas=12ms TTL=57 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2008 Ja bym wybrał eFuturo... chociażby dlatego, że Sebak nie pcha się do każdego postu z nachalną swoją reklamą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2008 Kurde, z tym, że np. efuturo posiada wpięcie do ATM, mój ISP też... ATM ma troche inna budowe sieci niz inni operatorzy, mianowicie ruch od klientow z roznych miast terminuje na swoich ruterach w Warszawie. Moga speerowac klientow w danym miescie miedzy soba, ale do tego wymagane jest wystapienie paru czynnikow naraz (co rzadko sie zdarza). Stad w wiekszosci wypadkow ruch miedzy dwoma klientami ATMa w danym miescie pojdzie sobie przez Wawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach