northwest 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2008 Witam, mam zainstalowane Windows 2008 Server WebEdition. Wie ktoś może jak na najłatwiej uruchomić na tym FTP?? Z góry dzięki za pomoc, Northwest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2008 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=Wi...+Google&lr= .... kolejnemu mam pisać, że takie podstawowe rzeczy w google w 5 sek. znajdzie się? może next będzie pisał w stopce: dzieci neo stop gimnazjum stop jarek stop i mnie obrażał a Administracja będzie to miała w du**? skomentuje to tak: najssssssss i wiadomo ocb.... //edit albo linux będzie dostawał bana za "ch.." ;f gdzie wg. idealnie się wyraził.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
northwest 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2008 http://www.iis.net/downloads/default.aspx?...;g=6&i=1620 zainstalowałem to... i co teraz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2008 I dalej jedziesz google..jak się nie mylę to szukaj o konfiguracji tego co zainstalowałeś..pokombinuj, dojdziesz na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
northwest 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2008 ustawiłem coś i prawie działa, tzn łączy się z serwerem ale nie listuje katalogów :/ Odpowiedź 220 Microsoft FTP Service Polecenie: USER northwest Odpowiedź 331 Password required for northwest. Polecenie: PASS ************ Odpowiedź 230-Directory has 269,816,135,680 bytes of disk space available. Odpowiedź 230 User logged in. Polecenie: OPTS UTF8 ON Odpowiedź 200 OPTS UTF8 command successful - UTF8 encoding now ON. Status: Połączono Status: Uzyskiwanie listy katalogów... Polecenie: PWD Odpowiedź 257 "/" is current directory. Polecenie: TYPE I Odpowiedź 200 Type set to I. Polecenie: PASV Odpowiedź 227 Entering Passive Mode (78,71,xxx,134,243,194). Polecenie: LIST Odpowiedź 150 Opening BINARY mode data connection. Błąd: Przekroczony czas oczekiwania na połączenie Błąd: Nie można otrzymać listy katalogów co mogę mieć źle?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2008 ustawiłem coś i prawie działa, tzn łączy się z serwerem ale nie listuje katalogów :/(...) Błąd: Przekroczony czas oczekiwania na połączenie Błąd: Nie można otrzymać listy katalogów co mogę mieć źle?? Cóż... musisz na serwerze odpalić daemona szklana_kula i zezwoliś mu na dostęp read i write do wht Może on nam da więcej jakichś szczegółowych informacji o problemie Zacznij od sprawdzenia, czy użytkownik, na którego się logujesz posiada uprawnienia do dostępu z sieci i do odczytu&odczytu listy plików katalogu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach