adrjan.b 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Witam wszystkich; będąc z problemem przeszukałem forum.. nie stwierdzając odpowiedzi. Otóż, potrzebuję przenieść wszystkie konta userów jakie mam w panelu WHM/cpanel do DirectAdmin/reseller czy jest jakiś prosty sposób ? może jakiś konwerter.. ? (: pozdrowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arturros 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 http://www.directadmin.com/forum/showthrea...p?threadid=2247 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 A jest taki konwerter w drugą stronę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arturros 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Cytuje "More importantly, I don't think too many of us would have experience moving sites from DA to CPanel." więc będzie trudno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2008 Jak masz dostęp do root'ów, to możesz przekonwertować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2008 A jest taki konwerter w drugą stronę? Tak jak powiedział @up, można kowertować nie tylko z DA, ale i z Pleska itp IMO nie widzę sensu konwetowania DA --> cPanel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2008 Z Pleska też można konwertować na DA ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2008 IMO nie widzę sensu konwetowania DA --> cPanel Popraw ktoś jak można , miało być cPanel >>> DA Z Pleska też można konwertować na DA ? http://www.google.pl/search?hl=pl&clie...=Szukaj&lr= Może znajdziesz coś ciekawego, ale: http://www.webhostingtalk.com/archive/inde...p/t-635206.html Mówią że trzeba Plesk > cPanel > DA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2008 Wiem że nie w temat ale czy podczas zmiany Plesk na DA wszystkie dane (domeny, subdomeny, pliki, bazy mysql) są kasowane czy jak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2008 Zależy z jakiego skryptu konwersji korzystasz. IMO, bardziej opłaca się konwersja Plesk > cPanel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2008 Chodzi mi ogólnie o wypatroszenie panelu PLESK na marsa i zainstalowanie DA. Czy stracę wszystkie dane ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arturros 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2008 Oczywiście że nie stracisz, jeśli wszystko będzie porządnie przeniesione, nic nie stracisz a zyskasz. Jeśli cie intereuje, akurat mam troche wolnego czasu, odezwij się na PW / email / telefon i za symboliczną kwote moge ci wszystko przenieść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2008 OK, na dniach się skontaktuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach