Troll 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Co lepsze Livenet.pl czy Efruto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 efuturo bo z opinii ludzi widać ze ciągle działa ;] i nie ma przerw z łączami do maszyn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Jasne że eFuturo <_> Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 [OT] hehehe ;-)) efutro - bierz w ciemno! [EOT] Osobiście bardziej polecam efuturo, o livenecie nic szczególnego nie mogę powiedzieć. Ponieważ nie często zdarza mi się coś robić na ich serwerach. W efuturo posiadam jeden serwer i w zasadzie jestem zadowolony. Co prawda trochę mi do szczęścia brakuje, jednak uogólniając polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Śmieszny temat? ;f. Efuturo ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Troll 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 a macie moze kontakt gg lub tu ma ktos urzytkownika kto udostepnia te serwery? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Napisz do usera Sebak jesli chodzi Ci o maszyny z efuturo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 My również udostępniamy maszyny z serwerowni eFuturo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Troll urzytkownika Sebak, przygotuj środki uspokajające xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Troll 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Dlaczego tak piszesz:( z tego co widze... to tam maja to oplate instalacyjna.. poza tematem wiecei dlaczego z livenetu sa tak duze pingi? ________________________________________- wie ktos ile transferu zjada 20 slotow Counter Strike? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Zamiast codziennie kupować czipsy w sklepiku w gimnazjum zacznij zbierać, 100zł opłaty to aż tak dużo? ;> P.S Ładny nr użytkownika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Popros o rozlozenie na raty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Heh, tak btw to dopiero teraz zauważyłem tą literówkę (?) w pierwszym poście. Firma nazywa się efuturo i wbrew pozorom (joke) nie ma nic wspólnego z handlem owocami (efruto) oraz futrami (efutro)*. * Posiadam domenę efutro.pl, ktoś zainteresowany kupnem? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Moja literówka była celowa :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Troll 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 do gim to moze sam chodzisz.. kolego.. bo ja niema 10 lat jak polowa tego forum co sie wymadrza i udaje doroslych.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 do gim to moze sam chodzisz.. kolego.. bo ja niema 10 lat jak polowa tego forum co sie wymadrza i udaje doroslych.... Człowiecze, nawet nie wiesz jakiś śmieszny w swoich postępowaniach Skoro nie chodzisz do "gim" to po co zniżasz się do takiego poziomu. PS. Wyjątkowo udanie dobrany nick, gratuluję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Mając 10 lat chodzi się do podstawówki a nie gimnazjum. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Troll 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Cos ci nie pasuje? czepiam sie ciebie wiec wez sie odpie.... odemnie i od mojego nicku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Nie offtopujcie ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2008 Dlaczego tak piszesz:( z tego co widze... to tam maja to oplate instalacyjna.. poza tematem wiecei dlaczego z livenetu sa tak duze pingi? ________________________________________- wie ktos ile transferu zjada 20 slotow Counter Strike? Problemy w Katowicach z blablabla nie wiem z czym, bo już trochę czasu "naprawiają" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Troll 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2008 A mozecie polecic jakas niemiecka firme? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2008 Po co? Polską się bierze do gier a ty nie bądź taki mądry ... A mozecie polecic jakas niemiecka firme? hetzner.de , netdirekt.de , webtropia.com itd. było wiele razy, wystarczy poszukać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rz3zNiK 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2008 A ja powiem tak, mam VPS'a na maszynie z eFuturo i wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt że max uptime jaki miałem to 25~ dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2008 Bo czasem trzeba dołożyć pamięć czy dokompilować coś do jądra, nie wpadłeś na to? . Pozdr ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rz3zNiK 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2008 Ale średnio co 10 dni dokładają pamięć albo kompilują jądro ? Zastanów się...Ja rozumiem gdyby robili reboot raz na pół roku a nie co pare dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach