HotNow 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 tak jak w temacie lokalizacja: eu transfer: min 5Tb /nolimit cena niska:P aha mam jeszcze pytanie czy pod streaming wchodzą w grę serwery w usa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 cena niska:P to znaczy ile ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 w usa w japoni gdzie chcesz tu nie gra ping roli tak jak przy serwerach do gier. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HotNow 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 cena niska:P to znaczy ile ?? najmniej ile trzeba dać za dobry serwer pod stream jeśli będzie to 100zł to fajnie, jeśli 500zł też dobrze ale serwer ma byc taki który zapewni mi stabilne działanie tych serwerów myślę, że najważniejsze jest łącze i uptime Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Napisz na PW jeżeli chcesz kupić przez nas serwer z zagranicy. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Myślę że RPS z OVH wystarczy , ale niech się inni wypowiedzą. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Ostatecznie ten kimsumi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HotNow 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Myślę że RPS z OVH wystarczy , ale niech się inni wypowiedzą. Docelowa ma tam być około 1000-1200slotów w jakości 64kbps podzielone na jakies 15-20serwerów +autopiloty wątpię żeby rps sprostał poza tym dysk przydał by się min 150GB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 To jak bys to napisal w pierszym poscie nikt by Ci nie zaoferowal RPS tak to jest jak sie podaje malo danych ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HotNow 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 To jak bys to napisal w pierszym poscie nikt by Ci nie zaoferowal RPS tak to jest jak sie podaje malo danych ... masz rację, ale można się domyślić, że idzie o większa ilość slotów bo chyba nikt normalny nie kupuje dedyka pod 100-200slotów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Jeszcze bys sie zdziwil Pod co ludzie potrafia kupic serwery dedykowane ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 zgadzam się z matt;-) widziałem już dedyka pod 50 slotów 128kbps mp3 bo niby taniej;p;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2008 Witam, Moge zaoferowac: AMD XP 2800+ 2GB RAM 2x160GB HDD 100mbit dedykowany Miesiecznie 400PLN netto Lokalziacja Frankfurt, Niemcy (Netdirekt). Pozdrawiam, Dino Strzeminski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2008 Witam, Moge zaoferowac: AMD XP 2800+ 2GB RAM 2x160GB HDD 100mbit dedykowany Miesiecznie 400PLN netto Lokalziacja Frankfurt, Niemcy (Netdirekt). Pozdrawiam, Dino Strzeminski 400 zł za taki szrot ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2008 Ale limitu lacza nie widze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2008 Ale limitu lacza nie widze Matt nie wiem ile slotów / pilotów itp itd chciał stawiać założyciel tematu ale dużo z tego procka nie wyciśnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2008 hmm sc_serv i sc_trans nie jedza duzo cpu Mozliwe ze procek by starczyl ale moge sie myslic ... oczywiscie zalezy jaka ilosc slotow ma byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2008 hmm sc_serv i sc_trans nie jedza duzo cpu Mozliwe ze procek by starczyl ale moge sie myslic ... oczywiscie zalezy jaka ilosc slotow ma byc na tym procku sc trans pożre 5 % / 8 %procka ;] wiem bo sie bawiłem sc serv to mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UnixStorm.org 327 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2008 400 zł za taki szrot ? No wybacz, ale akurat Ty tutaj nie powinieneś wyskakiwać z takimi tekstami. Chyba że ja mam Ci zaraz wytykać każdą rzecz, którą oferujesz na tym forum? Dodatkowo, jeśli mam być szczery to przykro mi, ale pod żadnym względem nawet nie dorównujesz temu, co oferujemy dinek. Mam tutaj na myśli zarówno firmę, podejście do klienta, support jak i jakość samych serwerów i łącz, w których te serwery się znajdują. Zrozum w końcu, że same parametry serwera to tylko mała część ceny całej oferty. Do autora tematu - polecam Ci ofertę od Dina i mówię na podstawie własnej, dwuletniej współpracy z tą firmą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2008 400 zł za taki szrot ?A możesz zaoferować coś lepszego w tej cenie? Jeżeli nie to po co się w ogóle odzywasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach