Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Witajcie, Tak pijąc dzisiaj poranną kawę pomyślałem - czemu jej nie pije z kubka WHT ? ;-) Kiedy jakiś konkurs z kubkami/koszulkami ? ;-) Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Jakieś kubeczki by się chociaż przydały Jeżeli nie konkurs to może z chętnych by się listę zrobiło i jakieś zamówienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Jakieś kubeczki by się chociaż przydały Jeżeli nie konkurs to może z chętnych by się listę zrobiło i jakieś zamówienie? chętny ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 zglaszam sie, jestem chetny;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Bo kawa bez kubka WHT to tak naprawdę nie jest kawa ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 w Gdańsku można było wygrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Hehe, ja teraz pije rano herbatke w kubku WHT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pavobe 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Ja bym wolał smyczkę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Ja chcialem koszulke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RSX 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 kubek/smycz/koszulka - czemu nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Psychofani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Proszę podac numer konta i kwotę Ja łapię się na koszulkę, kubek i co tam jeszcze jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Heh, na koszulkę i smycz się piszę bo kubeczek już jest (wygrany na Gdańsk WHT meeting ) , Bartoszu co z tym zrobisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Proszę podac numer konta i kwotę Ja łapię się na koszulkę, kubek i co tam jeszcze jest A jest coś zorganizowane, że się tak rzucasz?;] może o czymś nie wiemy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RSX 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 ta, jeszcze 0 organizacji czekamy na wypowiedzi ekipy WHT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Ja też o niczym nie wiem Po prostu przechodzę do konkretów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Ja specjalnie do Gdanska pojechalem po Kubek i mam teraz smyczka i koszulka tylko nie za daleko od emnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Coś wymyślimy, dajcie kilka dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Czekamy Fajnie by było mieć jakiś stuff z wht, to już prawie 2k postów na ramieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Czekamy Fajnie by było mieć jakiś stuff z wht, to już prawie 2k postów na ramieniu Z czego 1900 spamu ;-) <joke> Ja także skusiłbym się na kubek oraz smycz jeśli byłoby to możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Z czego 1900 spamu ;-) Heh, to napisałem AŻ 55 sensownych postów? Nie wierze , musiałeś coś pomylić w obliczeniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach