Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Witam, Sprzedam bazę 1162 adresów email - aktywnych. Oferty na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 A to wolno tak mailami handlować ? Ja sobie np nie życzyłbym żeby ktoś moimi mailami handlował, co i tak robią i przysyłają spam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Wolno czy nie wolno (raczej to drugie), lecz i tak to robią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Baza Wydawnictwa Helion? Ja mam bazę email z AZS Uniwersytet Śląski Pewnie wszystkie aktywne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 helion? helion ostatnio wpadkę zaliczył z wysyłaniem mailingu ale z tego co wiem to to było około 800 wiadomości i kobieta która to wysłała nadal tam pracuje;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mehow Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 ja mam rewelacyjny program do zbierania adresow e-mailowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 @mehow żaden problem napisać skrypt łażący po stronach i zbierający adresy email Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Wystarczy wejść na większe forum i wyciągnać po kolei maile z profilu, lub skryptem Dużo roboty z tym ni ema Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mehow Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 albo zalozyc konto pocztowe na o2 ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 propo konta o2 , wpisane jest w home na czarn aliste widzieliscie ? powod - SPAM a tak w ogole to jesli "zrobil" jakis regulamin to najszybciej to moze sprzedawac baze mailowa ... chociaz z drugiej strony to takie hamstwo sprzedawac maile - a po tem sie dziwic ze spam przychodzi jakis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Do mnie kiedyś przychodziło pełno spamu, w zasadzie dziennie z 15 - 18. Teraz 5 maili w tygodniu Ze spamem trzeba umieć walczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mehow Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 zaloz konto pocztowe na o2 nic nie rob poczekaj tydzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2008 na o2 od dnia 2007-12-05 23:50 do dzisiaj piątek, 06:01 przyszlo mi 491 maili zupelnie nie proszonych albo sam albo reklama albo sam nie wiem co tam jeszcze az strach przegladać skrzynke co mi tam prawie przez rok poprzysylali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2008 Dobrze ze taki spam nie przychodzi poczta tradycyjna ... 400 listow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2008 Dobrze ze taki spam nie przychodzi poczta tradycyjna ... 400 listow wiesz, wtedy listonosze by zarabiali po 20K Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2008 I dostawali darmowe karnety na silowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2008 na o2 codziennie przychodza reklamy wysylane z godnie z regulaminem przez o2 wiec nie wiem o co ci chodzi verde... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2008 Do mnie prawie nic nie przychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2008 I dostawali darmowe karnety na silowanie E tam, wózki by dostali ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach