hutnik.org 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Witam. Poszukuje serwera za MAXIMUM! 150pln / rok (najlepiej by było koło 100 pln). Chce postawić na nim stronę www.hutnik.org która wcześniej znajdowała się na Cyberdusku. Niestety ich podejście do klienta zostawia wiele do życzenia. Brak odpowiedzi na maile, brak odpowiedzi na gg, telefony nie działają (!). Jedyne co to że serwer w sumie działał w porządku. Zabrakło mi teraz transferu na stronce, i nawet sobie kopii zapasowej nie moge zrobic, bo kontakt zerowy . Akurat mi sie konczy umowa więc zamierzam wynieść się wreszcie z tego pseudohosta. Rozważałem między innymi: prohost.pl neteasy.pl firehost.pl webh.pl hekko.pl Najbardziej to mi zależy na stabilności, kontakcie z adminem oraz na szybkości działania A pod względem parametrów: -Około 2gb powierzchni (Galeria...) -MINIMUM! 20 gb transferu miesięcznego (im więcej tym lepiej!) -Około 5 baz mysql -Podpiecie wlasnej domeny (to oczywiste) + 5 subdomen. Mile widziana byłaby pomoc przy przeniesieniu sie z tego pseudo-hosta. Dzieki wam za odpowiedzi. ps. kopia strony z google - http://209.85.135.104/search?q=cache:vwJg6...;cd=1&gl=pl Sama stronka nie dziala wlasnie przez brak transferu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 prohost.pl / hekko.pl / neteasy.pl - Co nie wybierzesz, będzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Witam, myślę że to konto spełni Pana oczekiwania: http://szybki-serwer.pl/index.php?page=plans&plan=16 zapraszam do testu bez zobowiązań, w przypadku gdy kiedyś okaże się zbyt małe, w każdej chwili można powiększyć parametry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Witam Zapraszam do niezobowiązującego, darmowego testu na naszych serwerach - Konto Architect - do wyboru lokalizacja Niemcy lub Polska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Webr.pl 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Witam zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą. Obecnie nasze serwery są w Polsce serwerownia to eFuturo Łódź, co oznacza niskie pingi i szybki dostęp do serwera. Pakiet MEDIUM 2GB Pojemności 25GB Transferu M/C 25 Baz MySQL PHP 5.2.6 MySQL 5.0.67 99,99 zł brutto Rok Aby Zamówić http://klient.webr.pl/cart.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hutnik.org 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Dziekuje za odpowiedzi. Jakby ktoś jeszcze coś proponował, to proszę Przeglądam oferty nadesłane przez Was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Zapraszam do Webh.pl. U nas za 150 zł brutto otrzyma Pan: 4,5GB miejsca 30GB transferu 15 Baz danych Nasza platforma hostingowa znajduje się w Polsce na super wydajnych maszynach co zapewnia znakomite działanie najbardziej wymagających stron internetowych. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hutnik.org 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 To jest lista serverów które mam do rozważenia z drobna opinia ode mnie: LH.pl - kiedyś bardzo chwalone, ale mało informacji o nich. Moze ktos cos wiecej powiedziec (najlepiej neutralny)? webh.pl - czytałem dużo o padach w ostatnim czasie webr.pl cjc.pl prohost.pl hekko.pl neteasy.pl - mysle ze to wybiore, dobre rozwiazanie cena/jakosc szybki-server.pl - malo opinii o tym serverze Prosilbym rownież o opinie osób neutralnych, tj. nie zwiazanych z zadna firmą z powyzszych (nie bedacy adminem, etc) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemu 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Z mojej strony mogę polecić prohost.pl - dobry hosting, stabilny. Świetna pomoc. Jednak pamiętaj - 150zł to cena netto za pakiet medium:) Jednak jak stawiasz na dobra obsługę warto. Z kolei jak chcesz tańszy serwer i też niezły spójrz na ofertę webh.pl Maszyny w Polsce. Działają dobrze. A cena brutto:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Witam. My w tej cenie a nawet nie 150 zł tylko 120,00zł oferujemy pakiet Normal Pro: Pojemność 2GB Transfer miesięczny: 22 GB Mysql 5 PHP 4/5 DirectAdmin PL Kont e-mail b/o Baz MySQL 20 Kont ftp 10 podpiętych domen b/o Zend IonCube Hosting w bardzo dobrej Polskiej serwerowni. A więcej na naszej stronie. Pozdrawiam i zapraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 W takim wypadku proponuję pakiet MediumPack z oferty Hekko.pl 4GB pojemności oraz 20GB transferu miesięcznego w pakiecie w promocji 12 miesięcy w cenie 10 za 119,60 zł brutto za rok. Własne serwery w profesjonalnej serwerowni w Gdańsku - redundantne zasilanie, wpięcie do sieci ATM, NASK oraz PL-IX. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 neteasy.pl - mysle ze to wybiore, dobre rozwiazanie cena/jakosc Pamiętaj o kodach promocyjnych Nie wiem czy działa jeszcze kod promo28 na 28% zniżki ale na pewno działa promo25 na 25% zniżki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 webh.pl - czytałem dużo o padach w ostatnim czasie Okres "padów" się już skończył. Wszystkie usługi działają teraz non stop Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 szybki-server.pl - malo opinii o tym serverze Prosilbym rownież o opinie osób neutralnych, tj. nie zwiazanych z zadna firmą z powyzszych (nie bedacy adminem, etc) powinno być szybki-serwer.pl fora mają to do siebie że zwykle wypowiadają się niezadowoleni, rzadziej można przeczytać pochwały cieszy mnie że nikt nie narzeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Zapomniałem dodać że dla użytkowników WHT jest kod rabatowy dający 50 %(WHT50) zniżki przy zakupie na rok tak więc zakupi Pan pakiet Pro max 6 gb pojemności i 100 Gb transferu miesięcznego. Pozdrawiam i zapraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hutnik.org 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 I kurcze, teraz mam dylemat... Wszystkie firmy wydaja sie być świetne, co wybrać? hmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Ja mowie hekko lub webh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 założyć konta testowe we wszystkich wybranych i porównać <_> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hutnik.org 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2008 A co polecacie z serwerów zagranicznych? Moim zdaniem ceny są na pewno lepsze, ale trudno się zorientować co dobre, a co nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2008 A co polecacie z serwerów zagranicznych? H9. Niskie pingi. Ceny ok, płatności miesięczne, IP dedykowane w cenie. Do wyboru serwery w UK więc ping ~50ms i mniej. Minus mają jeden, wolny support. Wynika to z różnicy czasowej. Oni odpisują w dzień, ale w swój (centrala supportu jest w USA więc wychodzi na -7h) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciejr2 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2008 A ja polece http://ionic.pl świetny kontakt z adminem :] I atrakcyjny pakiet Medium 129zł netto rocznie i 720GB transferu więcej: http://ionic.pl/hosts.htm pozdro! PS na kod WHT dostałem 15% zniżki :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach