Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies. Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności .
Skocz do zawartości
Malitek

[opinie] Unixstorm.org

Polecane posty

Jestem już ponad 2 miesiące adminem na serwerze sponsorowanym przez formę Unix Storm

I mogę powiedzieć że serwer nigdy nie zaliczył padu

Była taka sytuacja że wszystkie nasze serwery padły (między innymi Livenet)

A serwer Unix Storm działał bez zarzutu

Z przyjemnością mogę powiedzieć że ta firma hostuje bezawaryjne serwery

Ping mam poniżej 30 czasami nawet poniżej 20

Podsumowując:

~bezawaryjność

~niski ping

~brak loss

~atrakcyjna cena

Czego chcieć więcej ?

Polecam tongue.gif

Moduł dodawania opinii o firmie: http://www.webhostingtalk.pl/opinie/dodaj_opinie/35-unixstorm-org/

Profil firmy: http://www.webhostingtalk.pl/katalog/firma/35-unixstorm-org/

Dyskusje o ofercie i firmie: http://www.webhostingtalk.pl/topic/34290-dyskusje-unixstormpl/

witam!

zakładam ten temat gdyż korzystam z usług unixstorm i bez problemu mogę ich polecić.

Pan Michał Gottlieb ( administrator i właściciel ) od dłuższego czasu administruje moim serwerem. Ze swojej strony mogę powiedzieć że jest to człowiek uczciwy, rzetelny.

Na czas wykonuje wszelkie moje ( pewnie czasem dziwne) prośby, z jego pomocą prowadzę swoją stronę.

Cenię u niego terminowość i efekty jego działania. Często z mego bełkotu jest w stanie stworzyć coś

Chciałem napisać na czym on się zna dobrze, ale ciężko byłoby mi to wszystko wypisać więc zapraszam po prostu na jego stronę;-)

http://www.unixstorm.org/

A Wy macie jakieś opinie na temat usług serwowanych przez Pana Michała ?

PS. mógłby być trochę tańszy albo mógłby stworzyć jakiś PP bo gdzie jestem to go polecam;-)

Hehe, wyglada mi to na "czyste podlizywanie sie" :D Cos mi sie wydaje ze byl juz temat o US :)

może być i czyste.

dzisiaj kolejny dzień gdy jestem z niego zadowolony to i napisałem posta.

o US nie znalazłem tematu ( wpisałem w wyszukiwarkę unixstorm ;-)

Hehe, gdybym mial pisac posta za kazdym razem jak jestem zadowolony z uslug chociaz jednego usera z WHT to mial bym juz ich troszke :D

PS. moze rzeczywiscie nie bylo, ale mam wrazenie ze gdzies juz widzialem ... ehh skleroza :)

korzystałem z usług na których się zawiodłem ( czasem nawet nie raz) i uważam że warto promować coś co jest dobre.

teraz mam nadzieje że w przyszłości dopiszę się do tematu [opinie] webh.pl

Gość N3T5kY

Ja bym poprawił na stronie kod, a może dodał ajaksa :D? Bo jak kliknę jakikolwiek link widzę na chwilę taki drażniący przebłysk białego tła ...

To nie opinia, ale zawsze jakaś wskazówka :)

Kiedyś były lepsze pakiety kont WWW, a teraz małe i drogie :) za 330 zł znajdę o wiele lepszy pakiet i to w PL.

Bo tam trochę info o us jest ?

A co do pierwszego postu, no cóż ; )

N3T5kY napisał:
Ja bym poprawił na stronie kod, a może dodał ajaksa :D ? Bo jak kliknę jakikolwiek link widzę na chwilę taki drażniący przebłysk białego tła ...

Z jakiegoś powodu wcześniej o tym nie pomyślałem... Dzięki za uwagę - pod koniec tygodnia prawdopodobnie coś w tym kierunku pokombinujemy. :-)

Młody~ napisał:
Kiedyś były lepsze pakiety kont WWW, a teraz małe i drogie :P za 330 zł znajdę o wiele lepszy pakiet i to w PL.

Kiedyś mieliśmy bardzo źle wymierzoną ofertę i konieczne były zmiany. W każdym razie od jakiegoś czasu szykujemy już kilka następnych nowości w ofertach kont WWW/SSH i na pewno jeszcze w tym miesiącu będzie widać efekty.

W tej chwili mogę jedynie napisać, że konta będą trochę bardziej podzielone na te z dostępem przez SSH i bez. W ten sposób większość "zwykłych" kont będzie w niższych cenach.

@crazyluki: Dziękuję za opinię.

Korzystam z ich usług i jak na razie obyło się bez problemów. Wszystko chodzi szybko i sprawnie. Polecam

juvenito napisał:
Te samo info jest na stronie Unixstorm :)

No i tam mam bez błędu 500 :)

Ojej :) tam jest chyba 39 postów... co do 500, to może zasponsorujesz lepszą maszynkę ;D ? http://www.forum.wiaderko.com/75-firmy-hos...counter-strike/ w tym dziale można poczytać tonę opinii, więc ja powielać nie będę :)

Pierwsze wrażenie już jest nie najlepsze - wysłałem wczoraj o 15:21 maila, do tej pory nie ma odpowiedzi, a zadałem proste pytania.

Może wy odpowiecie:

1. Czy konta www są umieszczane w Polsce czy w Niemczech?

2. Po kupnie serwera gry (counter-strike) na 22 sloty trzeba będzie dopisać w nazwie @ unixstorm.org?

Dzięki.

nfq napisał:
Pierwsze wrażenie już jest nie najlepsze - wysłałem wczoraj o 15:21 maila, do tej pory nie ma odpowiedzi, a zadałem proste pytania.

Może wy odpowiecie:

2. Po kupnie serwera gry (counter-strike) na 22 sloty trzeba będzie dopisać w nazwie @ unixstorm.org?

Dzięki.

Odpowiedź poszła na maila.

Odpowiedzi na wszystkie powyższe pytania można znaleźć na naszej stronie (nawet w kilku miejscach), a jeśli sprawa jest pilna, zachęcam do korzystania z numeru tel. podanego na stronie, nawet w weekendy. W ten sposób odpowiedź można uzyskać od razu.

PS. @jarek: dokładnie... :-)

nfq napisał:

Zaszły "drobne" zmiany w tej kwestii, więc pozwoliłem sobie odświeżyć temat.

Od kilku dni wszystkie nasze serwery stoją już w ATMANie, włącznie z kontami www. Lokalizacja niemiecka zostaje tym samym wycofana.

W tej chwili wszystkie usługi będą już oparte wyłącznie o nasze maszyny i łącza w Warszawie.

Pojawi się też trochę nowości w ofercie w ciągu najbliższych kilku/kilkunastu dni.

Oczywiście wszelkie uwagi, opinie mile widziane.

Michal Gottlieb napisał:
Zaszły "drobne" zmiany w tej kwestii, więc pozwoliłem sobie odświeżyć temat.

Od kilku dni wszystkie nasze serwery stoją już w ATMANie, włącznie z kontami www. Lokalizacja niemiecka zostaje tym samym wycofana.

W tej chwili wszystkie usługi będą już oparte wyłącznie o nasze maszyny i łącza w Warszawie.

Pojawi się też trochę nowości w ofercie w ciągu najbliższych kilku/kilkunastu dni.

Oczywiście wszelkie uwagi, opinie mile widziane.

czyli serwery vps też? ;) ceny mogą zostać :P

kovalsky1989 napisał:
czyli serwery vps też? ;) ceny mogą zostać :P

Zamówienia na serwery VPS są zawieszone - jutro znikną całkowicie.

Oczywiście nie widzę problemu, aby komuś w tej lokalizacji uruchomić taki serwer, ale byłyby to raczej ceny zbliżone do "pecetowych" serwerów dedykowanych...

Pozwolę sobie odkopać :):)

Mam konto WWW od 23 marca

Pakiet Biznes 1

Ogólnie powiem szczerze. Nie widziałem lepszego hostingu.

Na moją opinię składa się wiele ważnych czynników.

1. Hosting jest bezawaryjny.

2. Szybki.

3. W przystępnej cenie - do najtańszych nie należy lecz wysoka jakość to wynagradza

Polecam każdemu bo na prawdę warto :)

Malitek napisał:
Polecam każdemu bo na prawdę warto :)

zgadzam sie, uslugi hostingowe swiadczone w ramach unixstorm.org sa rewelacyjne, szczegolnie jezeli wezmiemy pod uwage dostepnosc, bezawaryjnosc i szybka reakcje BOK.

Jezeli chodzi o ceny to uwazam ze przy takiej jakosci swiadczonych uslug to o wiele za malo sobie licza :)

Cytat
Jezeli chodzi o ceny to uwazam ze przy takiej jakosci swiadczonych uslug to o wiele za malo sobie licza wink.gif
Jak najbardziej - i dotyczy to wszystkich ich usług. Jakością przebijają niejeden o wiele droższy hosting.

Jak na razie nie polecam!

Zamówiłem konto wczoraj, dokonałem płatności online jeszcze nie mam konta, a sprawa jest pilna! :[

Na wczorajszy email mi nie odpowiedzieli (nie zareagowali), na dzisiejszy również, mamy już 10:22 i czuje że mają mnie w .....

Jak założą mi konto, dam znać.

Pozdrawiam.

lirek napisał:
Jak na razie nie polecam!

Zamówiłem konto wczoraj, dokonałem płatności online jeszcze nie mam konta, a sprawa jest pilna! :[

Na wczorajszy email mi nie odpowiedzieli (nie zareagowali), na dzisiejszy również, mamy już 10:22 i czuje że mają mnie w .....

Jak założą mi konto, dam znać.

Pozdrawiam.

Zamówienie złożone: 2009-08-26 19:29

Zamówienie opłacone: 2009-08-26 19:30

Email o tym, że to "pilne" wysłany: 2009-08-26 23:17

Pierwszy telefon w tej sprawie: 2009-08-27 10:29

Zamówienie zrealizowane: 2009-08-27 10:44

Reasumując - nie rozumiem na jakiej podstawie taka opinia, a wnioski każdy może wyciągnąć samodzielnie.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.