Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2008 Witam, jako że nadarzyła się pewna okazja, mój serwis postanowił zorganizować aukcję charytatywną. Cały dochód z niej zostanie przekazany na konto fundacji Mam Marzenie, która stara się zrealizować marzenia ciężko chorych dzieci. No dobra a teraz szczegóły co można licytować: - oryginalną i kompletną grę Hired Guns The Jagged Edge w polskiej wersji językowej - egzemplarz testowany przez redakcję CD-Action! - pakiet "Wojny Bitwy Kampanie", czyli zestaw 9 kultowych gier bitewnych - kompletne CD-Action 10/2008 a wraz z nim autografy recenzentów z czasopisma! Mam nadzieję, iż za założenie tego tematu nikt mnie nie pokroi - JACenter.pl nie jest w stanie przez umieszczenie tylko newsa odpowiednio wypromować tej aukcji, cel jest szczytny więc chyba nie robię nic złego. Jeżeli możecie, zalicytujcie, jeżeli nie, poinformujcie znajomych o aukcji. JACenter.pl - Aukcja Charytatywna /edit by dopy: poprawiłem link do aukcji/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach