Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 Kurde teraz tak patrze i mam z 1GB - 10GB pojemności i z 30GB/miesiąc nieograniczony transfer - najsss ) Też tak macie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2008 Nawet nie zauważyłem, ale też tak mam - fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2008 Taaa u mnie też się zmieniło, tyle że konto nadal będzie leżeć odłogiem - baza nadal 25 MB, limit połączeń to nadal również śmieszne 3 Nadaje się jedynie na zdalny download dla jakiegoś serwisu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exa 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2008 limit połączeń to nadal również śmieszne 3 Gdzie jest taka informacje? Z tego co pamiętam (a ledwo coś kojarzę) limit był chyba 10. Co do limitu transferu, to chyba panel coś im źle wyświetla, bo "Pojemność: 0 KB" (w "Transfer miesięczny") mam nawet przy Start 1M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2008 Limit 10 jest na tych kontach "pro" Ten można sobie sprawdzić w phpmyadminie, nie pamiętam już jakim poleceniem się to sprawdzało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.dokument1272.info 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2008 Faktycznie pojemność zwiększyła się do 10GB A szukałem już taniego serva pod download bo 1GB to troche maławo :> ps. Tak, limit połączeń do bazy to nadal - 3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2008 Czyli nadal można to wykorzystywać albo do niewielkiego bloga, albo jako download Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach