ednet 136 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 Witam Mam problem sprzętowy z moim HP 6710B i szukam dobrego serwisu w trójmiescie. Szukam tu na forum, bo chcialbym znaleść jakąś dobrą firmę. Laptop kupiony jest okolo 16 miesiecy temu więc chyba juz jest po gwarancji. Ednet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 HP dopiero od niedawna daje 24m-c gwarancji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 HP z tego co pamiętam daje 24m dla osób prywatnych a dla firm 12. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 @najdmen ok 2m-c temu brałem HP'eka na firmę i jest 24m-c gwarancji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 @najdmen ok 2m-c temu brałem HP'eka na firmę i jest 24m-c gwarancji. O to się pozmieniało odkąd Ja kupowałem swojego Hmm Ed a masz na firrmę czy osobę prywatną, bo jak prywatnie to może dało by się sprzedawcę poprosić o naprawę w ramach ustawy konsumenckiej? Bo rękojmi dla firm niestety tylko 12 miechów ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 Hmm Ed a masz na firrmę czy osobę prywatną, kupowalem na firmę i chyba wtedy było 12 miesiecy gwarancji (dla pewnosci sprawdzę) Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2008 moj laptop ma tylko 1 rok gwarancji jako ciekawostka to naprawa laptopa przez HP niezaleznie od rodzaju usterki wynosi 1350 zł netto. Opłaca się chyba tylko w przypadku awarii matrycy Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2008 Dziwna ta cene maja, jednak ASUS ma lepsze warunki gwarancji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach