Malas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 Tak więc strona stoi na webd..chcę jak najszybciej się stamtąd wynieść i już zamówiłem konto testowe na neteasy.. Co do odwiedziń: sobota, niedziela 600 uniq W resztę dni tygodnia 200-300 Co tydzień około 70-80 zdjęć dołącza do galerii. cms: jportal , niedługo zmiana na joomle Może coś doradzicie konkretnego? Fundusze..hmm no do tych 200zł rocznie, lub ciut więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 ja mogę polecić ze swojej strony amm.pl - konto mam już tam ponad rok, w sumie była tam tylko jedna awaria, dobry kontakt telefoniczny, można tylko polecać;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 Myślałem http://ionic.pl/hosts.htm pakiecie max. Chyba by wystarczał pod serwis i galerie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 A może zmiana z webD na webH? Jeżeli jest Pan zainteresowany taką zamianą to proszę dokładniej określić parametry konta. Pragnę przypomnieć że serwery Webh.pl to wydajne maszyny znajdujące się w Łodzi! Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 No kurcze tylko, że porównując największy pakiet z webh a ionic i ich cenę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 Zawsze można złożyć własne konto (poza ofertą ) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 Niby tak, ale wiadomo, że nie obniżycie mi tak ceny..a parametry i tak słabsze jak w ionic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 Jeżeli wyśle mi Pan dane odnośnie tego jakie parametry Pan potrzebuje na pw to wtedy się zobaczy Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 Niby tak, ale wiadomo, że nie obniżycie mi tak ceny..a parametry i tak słabsze jak w ionic. spójrz.. webh = PL ionic = DE (przynajmniej na razie... potem pewnie i będzie aktualizacja pakietów i cen ) pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 spójrz.. webh = PLionic = DE (przynajmniej na razie... potem pewnie i będzie aktualizacja pakietów i cen ) pozdr. akurat lokalizacja mi nie robi różnicy. webd bodajże ma serwery w Holandii? a strona działa dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 A ja myslem caly czas ze ionic to PL to w webd cos wogole dziala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Chyba jeszcze nie ;] http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=14485 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach