sunia 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 Witam przejrzałem forum i już prawie dokonałem wyboru dla mojej strony php-fusion wybór padł pomiędzy Webr.pl vs active-hosting.pl w webr.pl za 99zł dostanę 2GB miejsca i 25GB transferu a w active-hosting.pl 1,8GB miejsca i 16GB Transferu. więc tu lepiej wypada webr. Teraz mam pytanie do was która firma ma lepsze serwery i mniej padów no i gdzie chodzi szybciej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 a moze hekko? lub webh? :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sunia 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 a z tych dwóch co wymieniłem to co lepiej wybrać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 Niestety nie testowalem ich wiec nie moge nic powiedziec na ich temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 Może FireHost.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 Hmm, tez nie testowalem ... zapomnialem jeszcze o ionic.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Czy ktoś w ogóle czyta o co autor(ka) prosiła? WYBÓR POMIĘDZY Webr.pl vs active-hosting.pl... Ja z tych dwóch wybrał bym Webr.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Czy ktoś w ogóle czyta o co autor(ka) prosiła? WYBÓR POMIĘDZY Webr.pl vs active-hosting.pl... Ja z tych dwóch wybrał bym Webr.pl. Bo są u Ciebie ;> ? Ciekawe jestem co wybrał bo temat trochę już ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Nie, bo wypowiada się w trochę lepszym stylu niż Ty . Jeśli chciałeś to usłyszeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach