jarek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 /dev/sda2 226G 215G 0 100% /home pierwszy raz spotykam się z takim 'czymś' wie ktoś ocb może ? ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 Ja bym opatentował tę technologię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 df -i /dev/sda2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 df -i /dev/sda2 System plików iwęzły użyteI wolneI %uż.I zamont. na /dev/sda2 30081024 1542 30079482 1% /home df -i /dev/sda2 i co patrick z tego wywnioskowałeś? Bo JA dalej nic zbytnio.. a dziwni mnie to 'zachowanie'... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lazy 33 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 pierwszy raz spotykam się z takim 'czymś' wie ktoś ocb może ? ;] zarezerwowane dla roota 5%, wylaczyc mozna tune2fs -m 0 /dev/sda2 (nie trzeba przemontowywac) -- http://lazy.digart.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 hmm.. no widzisz.. w /home rezerwacja dla root'a... no ale thx ;] pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach