Appendix 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2008 Witam Poszukuję serwer pod grę mmorpg, najlepiej bez limitu transferu:) Dysk twardy -wystarczy około 1GB Jak najniższy koszt:) Dedykowany albo lepiej VPS bo są tańsze. Prosiłbym o sugestię co wybrać Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2008 radze Ci, dowiedz się ile będziesz potrzebował transferu (wylicz, popytaj na forach et cetera) bo na hostingu bez limitu transferu wyjdziesz albo kiepsko, albo zaproponują Ci same hostingi z olbrzymimi limitami których i tak pewnie nie wykorzystasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Appendix 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2008 Ok:) a więc obliczyłem, że potrzeba mi będzie około 60gb/mc. Pewny nie jestem, bo to róznie bywa (często są skoki kb/s), ale myślę że to powinno wystarczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2008 Napisz co to za gra Latwiej na bedzie Kolejny OTS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2008 Napisz co to za gra Latwiej na bedzie Kolejny OTS? Odezwał się - Tibio maniak Co do tematu to: vps4less.de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2008 Hehe Nie komentuje tego Napisz do webh moze cos znajdzie dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2008 Zapraszam do zapoznania się z nasza ofertą : http://hitme.net.pl/index.php?adminpanel=vps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Appendix 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 Jest to gra, oparta o silnik mirage. Wolałbym aby to było coś Polskiego, oferta marekxbx wygląda obiecująco. A znacie może jakieś serwery, gdzie można by było zrobić chociaż 1 dzien okresu próbnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 Napisz do marekxbx moze cos da sie wymyslic Ogolnie z tego co wiem nikt nie oferuje okresu probnego na VPS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 Webh.pl -> proponuje okres próbny na VPS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 Oj, to przepraszam widocznie bylem do tylu ... Kilka latek temu pamietam ze dostalem VPS na 24h, od bigserwer.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moonwalker 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 Ogolnie z tego co wiem nikt nie oferuje okresu probnego na VPS webh.pl i hitme.net.pl dawają vps na okres próbny bardzo dobre vps-y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Appendix 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 Ok, dzięki wielkie. Widzę że się znacie na rzeczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2008 HitMe.net.pl oferuje 24 godzinny test próbny - do tego aktywowany automatycznie. http://billing.hitme.net.pl/cart.php?gid=5 Zainteresowanych zapraszam do testów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach