kafi 2425 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2008 Widzę, że tu sami bogaci Te licencje na Windows Server są cholernie drogie Ja miałem na początku wersję 180dniową z PCWK, potem wersje z MSDNAA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2008 Mój laptop to HP Compaq 6820s (KU473ES) Myślę nad Ubuntu + Win XP Miałem Ubuntu na 6720s i nie było żadnych problemów. Więc Ubuntu + WinXP będzie dobrym rozwiązaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2008 System? Taki jaki ktoś zna najlepiej i się z nim czuje najlepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2008 System? Taki jaki ktoś zna najlepiej i się z nim czuje najlepiej. Święte słowa .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tjg 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2008 Mój ThinkPad T61 chodzi na ubuntu, wszystko OK. Są nawet sterowniki do akcelerometra. Niestety, nie ma obsługi ThinkVantage. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach