krk 2 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2008 Witam mam pytanie jak podnieść domenę w google bo po wpisaniu hosting w google moja strona jest chyba na 30 stronie a chcę aby była na 1 lub 2 stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2008 optymalizacja.com Jak sam nie potrafisz to możesz zlecić pozycjonowania, ale na frazę 'hosting' hmmm szykuj portfel bo tanio na pewno nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2008 Jeżeli jeszcze wogóle da się skutecznie wypozycjonować hosting to zapłacisz za to jak za woły ... Daj ogłoszenie na PiO - mże ustrzelisz firmę która podejmie się wyzwania ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2008 poza tym część firm, speców od optymalizacji nie podejmuje się pozycjonowania fraz związanych z tworzeniem www, hostingiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2008 OT: Krk czyżbyś miał krzaczka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2008 ale jeśli jesteś na dokładnie 30 stronie to zajmujesz zaszczytne miejsce koło livenetu :-) Link do 30 strony wyszukiwania na google Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2008 a Adder dużo daje ?? opłaca się w niego inwestować ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2008 Kurde, nie lepiej przeczytać Ci cokolwiek o SEO, a dopiero zadawać głupie pytania ? Nieumiejętne używanie addera może doprowadzić do (wielkich) ubocznych skutków, i w cale te ustawienia co on podpowiada najlepsze nie są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2008 W dup** se można wsadzić tego addera... Robisz storne o paznokciach, a on CI ją dodaje do katalogu o budownictwie... Z reszta jak nie uzupełnisz sam bazy to nic nie da. Mi dodanie do 50 katalogów strony zajmuję w granicach 20-30 min. Więc można tyle poświęcić. No chyba że stawiasz krzaka, to kupuj sobie addera... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statnet 1 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2008 wykup link sponsorowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2008 W dup** se można wsadzić tego addera... Robisz storne o paznokciach, a on CI ją dodaje do katalogu o budownictwie... Z reszta jak nie uzupełnisz sam bazy to nic nie da. Mi dodanie do 50 katalogów strony zajmuję w granicach 20-30 min. Więc można tyle poświęcić. No chyba że stawiasz krzaka, to kupuj sobie addera... Co TY nie powiesz Kolejny który nie umie go konfigurować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2008 Ja Adderem mam zadowalające wyniki Nie jest to może na tyle wydajne, aby opierać się tylko o Addera, ale z pomocą innych "dopalaczy" daje rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2008 btw. moze ktos udostepnic adder`a jeszcze go nie mialem okazji testowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2008 btw. moze ktos udostepnic adder`a jeszcze go nie mialem okazji testowac Lepiej wyjdziesz na tym interesie jak ręcznie będziesz dodawał strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2008 btw. moze ktos udostepnic adder`a jeszcze go nie mialem okazji testowac Za free, bez znajomości nie sądzę aby ktoś Ci dał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2008 Koszt pozycjonowanie na frazę "hosting" oceniam na około 1000zł netto miesięcznie. Może to da do myślenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2008 Koszt pozycjonowanie na frazę "hosting" oceniam na około 1000zł netto miesięcznie. Może to da do myślenia. tak mało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
candy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2009 A ja znam fajny program do pozycjonowania, który jest dostępny na stronie http://www.nbc.pl/ Warto go wypróbować do pozycjonowania:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach