BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2008 Witam mam małe pytanko posiadam forum na skrypcie Vbulletin Statystyki forum : Tematów: 3,546, Postów: 4,724, Użytkowników: 4,034 Zalogowanych na forum: 44 (23 użytkowników oraz 21 gości) Szukam jakiegoś VPS mam na oku firmy takie jak e-vps.pl provps.pl hitme.net.pl webh.pl tylko nie wiem jakie parametry potrzebuje pod moje forum tz. i le RAMU i ile procesora prosze o pomoc w doborze. Z góry dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2008 takie forum na VB to raczej jeszcze na shared.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2008 Jak nie ma dziwnych modów to shared. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2008 mamy trochę modów i np z nazwa.pl i home.pl nas wywalają bo powodujemy przeciążenie serwera trochę nie chce mi się w to wierzyć ale tak piszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2008 Trochę jakich? Shoutbox? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2008 Shoutbox , Sub-Forum Manager , Inactive User Reminder Emails , Post Thank You Hack , vB Google Search Cloud , vBSEO :: Sitemap Generator , galeria vb i download vb i jeszcze kilka innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2008 Forum aktualnie nie funkcjonuje serwer został odłączony 1.11.2008 na razie testuje kilka firm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2008 Forum aktualnie nie funkcjonuje serwer został odłączony 1.11.2008 na razie testuje kilka firm Potestuj dhosting.pl - któryś z wyższych pakietów i kłopot z głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2008 Kurcze może obrażę kolegę ale forum warezowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2008 Kurcze może obrażę kolegę ale forum warezowe? Czasami nie wiem skąd wpadają Ci takie teksty do głowy (mowa ogólnie) Czemu niby miałoby być warezowe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2008 Jak shoutbox to na shared się nie nadaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2008 Wiedziałem że padnie hasło WAREZ nie jest to żaden warez jest to forum wielotematyczne jeszcze raz podkreślam żaden WAREZ zostałem urażony Myślę że zamykamy testuje kilka shared hostingów i zobaczymy co będzie się działo Chyba że ma ktoś jakiś pomysł propozycje pisać na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2008 Nie chciałem.. Jakoś tak wyszło... Może VPSRepublic.com albo CheapVPS.co.uk? Cena jak za shared a możliwości nieporównywalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2008 VPSRepublic.com mam tam VPS na moje to krzaczek jak zniknie pewnego pięknego dnia to kto mi bazę mysql odda ? a CheapVPS.co.uk miałem tam VPS i fajnie śmigał polecam nawet ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2008 VPSRepublic.com mam tam VPS na moje to krzaczek jak zniknie pewnego pięknego dnia to kto mi bazę mysql odda ? a CheapVPS.co.uk miałem tam VPS i fajnie śmigał polecam nawet ! vpsrepublic krzaczek?;DDD czy źle zrozumiałem może? padłem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2008 vpsrepublic krzaczek?;DDD czy źle zrozumiałem może?padłem.. No ich strona wygląda jak by to był krzak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2008 Ja jakoś nie znalazłem żadnej złej opinii na ich temat... Z resztą, można włączyć backup codzienny i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2008 No ich strona wygląda jak by to był krzak No strona w sumie może i tak..ale nie hosta po szablonie się ocenia chyba;). Też jakiś złych opini o nich nie czytałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2008 a dane firmy przecież mają jakieś odpowiedniki Nip-u Regonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach