shive 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2008 Witam, Nie wiem jak ma się obecnie sprawa w europejskich serwerowniach, a potrzebny mi dedyk zdolny wypchać stabilnie ok. 40mbit ruchu. Słyszałem, że w OVH są teraz problemy z osiąganiem wysokich transferów natomiast z leaseweb nie miałem doświadczeń i nie chcę kupować w ciemno. Chciałbym uniknąć rozbijania ruchu na wiele maszyn. Czy ktoś mógłby wypowiedzieć się na temat możliwości puszczenia takiego ruchu w znanych serwerowniach (leaseweb, ovh, hosteurope)? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jurdziol 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2008 Osobiscie nie zauwazylem problemow z transferem z OVH - z kimsufi xxl wyciagam ok. 50mbit w ciagu dnia i nie widze problemow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2008 Mam do dyspozycji jeden serwer z serii Super Plan, może zapuszczę ruch na jeden dzień testowo. Kobieta na infolinii OVH zarzeka się, że jest 100mbit na serwer, ale i tak wiadomo, że to nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jurdziol 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2008 Niekoniecznie, lecialem okolo 30 minut minut 90mbit i nie bylo przycinek w logach shoutcasta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2008 Kobieta na infolinii OVH zarzeka się, że jest 100mbit na serwer, ale i tak wiadomo, że to nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Ja słyszałem, że 100mbit na konto (czyli jak masz 4 dedyki to 100/4). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2008 Ja słyszałem, że 100mbit na konto (czyli jak masz 4 dedyki to 100/4). http://prace.ovh.pl/?do=details&id=10527 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2008 Tak, dzwoniłem na infolinię i chodzi oczywiście o setkę na wszystkie maszyny. Dzięki za opinie - w takim razie spokojnie sprawdzę ruch na OVH skoro jednak mogę się spodziewać pozytywnych efektów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2008 Hi, all serwery z oferty kimsufi przycinają powoli do 10 mbit (te które dużo transferu generują) jedynie to sprawdź z ovh.pl pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
noodly 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2008 Ja słyszałem, że 100mbit na konto (czyli jak masz 4 dedyki to 100/4). To nie prawda mam 3 dedyki w ovh. Czasami na kazdym jest ~95mbit/s i nikt nie robi z tego problemów. Tylko dyski juz przestaja wyrabiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2008 To nie prawda mam 3 dedyki w ovh. Czasami na kazdym jest ~95mbit/s i nikt nie robi z tego problemów. Tylko dyski juz przestaja wyrabiać http://www.webhostingtalk.pl/index.php?sho...st&p=128262 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach