Gość craker Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2008 Witam, przejdę od razu do rzeczy. Jeśli post zawiera listę [list] źle wyglądają opcje, przynajmniej pod FF 3, kropki z listy nachodzą na dane osoby piszącej posta. przykład: opcja 1 opcja 2 opcja 3 opcja 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2008 Potwierdzam :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość craker Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2008 dodatkowo w panelu kontrolnym w menu po lewej brakuje jednej opcji 'o Mnie', jest tylko strzałeczka do linku. W ustawieniach jest dużo znaczków typu \' strasznie to wygląda po prostu. Nie wiem skąd macie spolszczenie ale straszna amatorszczyzna. i błędy w tłumaczeniach też pewnie się znajdą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość craker Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2008 ponieważ nie da się edytować. kategoria komunikator nie posiada zasobów tekstowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2008 Witam,przejdę od razu do rzeczy. Jeśli post zawiera listę [list] źle wyglądają opcje, przynajmniej pod FF 3, kropki z listy nachodzą na dane osoby piszącej posta. przykład: opcja 1 opcja 2 opcja 3 opcja 4 Ja też potwierdzam I do tego bym w panelu kontrolnym dodał "GG" w kontaktach zamiast "Twój Yahoo ID" albo "Twój indentyfikator MSN Messenger" Bo z tego chyba nikt tutaj nie korzysta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość craker Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2008 jeżeli już takie rzeczy chcesz, to powinieneś się skontaktować ze Spanner'em bo ma moddo polskich komunikatorów do IPB 2.3.x aby wszystko wyglądało jak w standardzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2008 Jak dla mnie jest idealnie ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość craker Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2008 w IE także lista nachodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2008 Obiecuję poprawę Nie trzeba jak coś zauważe albo coś to dam znać gdzie i co zmienić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2008 Już zostało poprawione Jeszcze jakiś sensowny plik językowy i gadu gadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2008 Już zostało poprawione Jeszcze jakiś sensowny plik językowy i gadu gadu Jeśli chcesz to wyśle Ci (DB23) Polish Comunicators czyli, tlen, jabber, AQQ, skype i GG, jako dodatkowe pola działające w identyczny sposób jak oryginalne komunikatory, czyli da się zmienić w widoku profilu itp itd Edit. brakuje jeszcze opisu dla linku informacje 'O Mnie' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2008 Dawidzie pamiętasz Ty o mojej prośbie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2008 yyyy, chyba zapomniałem za dużo pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2008 No to czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2008 zauważyłem, że opcje menu po kliknięciu w nazwe użytkownika w widoku PW są puste, w widoku postu tylko jedna opcja pusta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach