is_wm 287 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2008 Sami się pewnie nie pochwalą, więc... Uruchomilismy dostep do punktu wymiany ruchu PL-IX w Warszawie. Wymieniamy się ruchem z ponad 70 operatorami. Podoba mi się, że są konkretne wnioski i ruchy po ostatniej "wpadce" ATM i NASK (zerwanie światłowodu Gdańsk-Warszawa). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysztofgda 46 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2008 Sami się pewnie nie pochwalą, więc... Podoba mi się, że są konkretne wnioski i ruchy po ostatniej "wpadce" ATM i NASK (zerwanie światłowodu Gdańsk-Warszawa). O ile mnie pamiec nie myli lacze do PL-IX takze nie dzialalo ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2008 Myli Cię pamięć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gamepad.pl-tom 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2008 PL-IX i Level3 też nie działał - te same światło, ale zawsze jakoś po 30minutach do godziny przełączali okrężną trasą - ostatnio chyba przez Szczecin. Innym światłem niż ATM, NASK, PL-IX idzie chyba tylko TASK, ale nie daję głowy, że tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2008 Innym światłem niż ATM, NASK, PL-IX idzie chyba tylko TASK, ale nie daję głowy, że tylko To dobrze, ze nie dajesz glowy bo juz siekierke szykowalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach