Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2008 Znalazłem w google parę stron które podały mi tam jakaś cenę, ale chciał bym poznać jakąś bardziej realistyczną Adres strony http://antivir-polska.info/ Pzdr! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2008 A może więcej szczegółów? Wycena grafiki? Skryptu? Czego? Wykonania? Sprzedaży? Zadając głupie pytania nie oczekuj mądrej odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2008 A może więcej szczegółów? Wycena grafiki? Skryptu? Czego? Wykonania? Sprzedaży?Zadając głupie pytania nie oczekuj mądrej odpowiedzi W tytule pisze, że całej strony, chyba, że źle zrozumiałem Ale podaj więcej info, liczba odwiedzin itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2008 Tak tak, całej strony wraz z forum Co do statystyk do ~13k odwiedzin miesięcznie miesięcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2008 a jesteś pewien, że nie sprzedajesz czegoś co jest obciążone wadami prawnymi? masz prawo do wykorzystania loga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2008 Tak mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach