GyniO 10 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2008 Mam dedyka z DA no i dzisiaj zakupiłem nowy adres ip. Teraz mam 2. I stąd pytanie, jak mam teraz ustawić DNS'y, żeby przekierować domenę na te dns'y mojego serwera, zamiast IP ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2008 Są dwa wyjścia 1. Google.com 2. Zatrudnij administratora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2008 Masz rację są 2 wyjścia. 1. Masz chęć komuś pomóc i opisujesz mu, lub dajesz mu linka. 2. Nie nabijasz postów. Mam zrobić tak: ns1.domena.pl. przekierowana na ip1 ns2.domena.pl. przekierowana na ip2 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2008 1. Masz chęć komuś pomóc i opisujesz mu, lub dajesz mu linka.Jeżeli ktoś jest zbyt leniwy, żeby sam sobie wpisał hasło w przeglądarce, to co za sens komuś takiemu pomagać? 2. Nie nabijasz postów.To nie nabijaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2008 Z tego co zrozumialem chcesz DNSa "sobie zrobic " z nowym IP . Jesli dalej to aktualne wes mi na PW na pisz zrobie ci to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NOWY29 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 czesc verde widze twoj post w sprawie pomocy uzytkowniki przy ustawieniu dns'ów w DA, czy jest mozliwosc ze poswiecisz mi 5 min na gg ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach