Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 Nie można od dłuższego czasu dostać się na stronę hekko. Chyba, że to u mnie coś się popsuło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 Koszalin, TP Neo - Dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 Przed chwilką działało, po chwili znów nie i za chwilę znów działało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spooll 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 toruń,warszawa - nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 Aster warszawa UP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 Internal Server ErrorThe server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 mi tam działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 Coś tam się pochrzaniło na s1, oczywiście wszystko pod kontrolą, szybka reakcja na samym początku.. Już powinno być ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spooll 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2008 Coś tam się pochrzaniło na s1, oczywiście wszystko pod kontrolą, szybka reakcja na samym początku.. Już powinno być ok. oczywiście już ok 02.11 - ok 9 down od ok 12:30 znowu down - coraz lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2008 Pisałeś w tej sprawie do BOK? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2008 Pisałeś w tej sprawie do BOK? Ciezko pisac do bok, jak wszystko lezy. No i maile tez oczywiscie odbija podczas padow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2008 Nie chodziło mi o pisanie do BOKU jak serwer leży tylko po awarii, tutaj była mowa o kilku padach więc prędzej czy później napisałbym do BOK co się dzieję Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spooll 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2008 oj skrobnę czasem coś ale odpowiedzi są mało sensowne: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?sho...mp;#entry128098 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2008 oj skrobnę czasem coś ale odpowiedzi są mało sensowne:http://www.webhostingtalk.pl/index.php?sho...mp;#entry128098 Hekko to jedna z niewielu firm do której można napisać SMS-a, zadzwonić na komórkę w niedziele i święta w przypadku awarii, dzisiaj zgłosiłem problem SMS-em i dostałem potwierdzenie, że wiedzą i pracują. Mam jeszcze hosting w hostings.pl i tam tylko telefonicznie można się kontaktować w dni robocze od 8 do 16-17 potem tylko mail i zdarzało mi sie, że np. mysql padał w sobotę wieczorem to reakcja była dopiero w niedzielę ok 9-10. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 GTS i TP odemnie leży... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 U mnie: PING s2.hekko.pl (91.203.133.69): 56 data bytes ----s2.hekko.pl PING Statistics---- 10 packets transmitted, 0 packets received, 100.0% packet loss PING hekko.pl (194.181.7.53): 56 data bytes ----hekko.pl PING Statistics---- 10 packets transmitted, 0 packets received, 100.0% packet loss Ale z neo s2.hekko.pl działa z GTSU nie. (znaczy odpowiada tylko na ping bo strony leżą). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 pingi do s1 i s2 idą normalnie, a z tego co widać po zachowaniu się stron, to raczej load skoczył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 Dokładnie tak jakby skoczył jakiś mega load ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
masteron 6 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 Szkoda tylko, że niedzielę po południu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 Szkoda tylko, że niedzielę po południu. zgodnie z prawem murphiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mosorczyk 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 U mnie wszystko działa sprawnie. Nie działa tylko strona Firmy Hekko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 Mi hekko.pl działa bez zarzutu, Chello UPC, Gdańsk... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2008 No i znów nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2008 Nadal dead :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kmk2000 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2008 Mi dziwnym trafem cały czas działa... (Neostrada, Kamień Pomorski (zach-pom)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach