kempez 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 Szukam taniego serwera z obsluga simplexml. Szukalem po Google, ale nie mam pewnosci, ktora firma simplexml'a obsluguje. Cena raczej istotna. Im mniej tym lepiej, byleby nie byl to "krzak", a jakosc stosunkowo zadowalala Pojemnosc: nie wiecej niz 1GB (minimum 100MB), Transfer: minimum 5GB/miesiac (im wiecej, tym lepiej - tak 10-15GB by mnie ucieszylo). Mod_rewrite, PHP4/5, MySQL, phpMyAdmin, jakis panelek, co najmniej kilka domen i subdomen - to w zasadzie juz standardowe opcje hostingow B) Bede wdzieczny za polecenie wartego uwagi hostingodawcy konkretniej mowiac, potrzebuje dzialajacego URL file-access Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 Zapraszam do Webh.pl B) spełniamy Pana wszystkie wymagania Oczywiście istnieje możliwość 7 dniowego testu usługi. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hoste.pl 8 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2008 Zapraszam również na test pakietu do Hoste.pl Na początek wystarczy: Serwer Start - 1GB/5GB Ze względów bezpieczeństwa posiadamy wyłączoną globalnie na serwerze obsługę zdalnego otwierania plików przez skrypty php. Jednak udostępniamy możliwość zmiany parametru (allow_url_fopen = On) dla wybranej domeny poprzez panel administracyjny pakietu. Mam nadzieję że test pakietu rozwieje wszelkie wątpliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach