Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 Cześć, Gdy chcę zaimportować bazę SQL spakowaną ZIPem dostaje taki komunikat po chwili Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 12893264 bytes) in /usr/share/phpmyadmin/libraries/unzip.lib.php on line 324 To co znaczy? Nie mam jakiegoś modułu czy coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 Zrob to za pomoc bigdump`a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 ewentualnie z pamiecia serwera za duzo masz a on za malo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 Apropo znaczenia tego komunikatu, oznacza on że skrypt próbował wyjść poza dozwoloną pamięć dla PHP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 A jaka powinna być ustawione optymalna ta wartość pamięci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exa 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 Twoje archiwum ZIP po rozpakowaniu zajmuje coś ponad 12 MB (12893264), masz memory_limit ustawiony na 16 MB, ale część pamięci zajęta jest już przez aktualnie wykonywany skrypt. Podnieś memory_limit w /etc/php5/apache2/php.ini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 Już podniosłem do 64MB - dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach