Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2008 Razem z Rufikiem postanowilismy zrobić local meeting WHT w Lublinie. Data jaka jest obecnie ustalona to 27 listopada (piątek) Czekamy na propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Październik 29, 2008 Serdecznie zapraszamy Jeżeli ktos bedzie jechal pociagiem przez Skarzysko Kamienna ew. jakis busik to zapraszam na gg 7894369 (zawsze niewidoczny) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2008 Może Prohost się skusi? a może i nawet sam Szefo WHT? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2008 Razem z Rufikiem postanowilismy zrobić local meeting WHT w Lublinie.Data jaka jest obecnie ustalona to 27 listopada (piątek) I pewnie w Klubie Kino ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2008 I pewnie w Klubie Kino? Zgadłeś Kamilu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2008 Zgadłeś Kamilu Mam dar przewidywania przyszłości To chyba trzeba będzie całą salę Draculi zarezerwować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2008 Już jest zarezerwowana. Teraz czekamy na WHTowców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Październik 29, 2008 ciekawa miejscówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2008 ciekawa miejscówka Jeszcze nie znacie tej miejscówki Ale jak poznacie to Local meeting in Lublin będzie co 2 tygodnie PS. W piątki to i czasami na specjalne zamówienie Cliver poleci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2008 Czyli mamy kolejnego miłośnika WHT Data jaka jest obecnie ustalona to 27 listopada (piątek) Znaczy się czwartek Mała pomyłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2008 Czwartek? A jak ktoś pracuje w piątek? Proponuję jednak zrobić spotkanie w piątek. Osoby spoza Lublina będą miał czas na dotarcie na miejsce. No i w sobotę można odpocząć, nie trzeba iść do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Październik 29, 2008 w Sobote mam akademie i chcialbym sie ze wszytkim wyrobic , takze ja jestem za czwartkiem Powiem szczrze ze ten meeting totalnie spontanicznie wypadł łacznie z jego inicjatywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2008 ten meeting totalnie spontanicznie wypadł łacznie z jego inicjatywa no co Ty spontan jest najlepszy zreszta czekamy na propozycje reszty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 90 % że się pojawię ;-) edit: moim zdaniem bardziej piątek 28 pasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 Jesteś z Kielc więc możesz zgadać się z Rufikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 czwartek - ja odpadam piątek - jak najbardziej OK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 Jeżeli ktoś by potrzebował noclegu po imprezie to myślę że ze dwie osoby mógłbym "przygarnąć" do siebie B) Więc jak ktoś jest chętny to Pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2008 Czy coś się dzieje w temacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach