kriss 3 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2008 Witam, Mogę odstąpic komuś za free serwer w ovh kimsufi L, wazny jeszcze przez 12 dni, nieuzywam go juz bo kupilem dedyka w Hetzner. Jak cos to na pw Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orzech 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2008 Napisałem na PW czekam na Odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2008 juz oddany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orzech 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2008 kurde ale lipa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2008 kurde ale lipa czemu lipa? przecież możesz zamówić jak Ci potrzebny, na pewno mają ich trochę w ovh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orzech 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2008 ale chciałem przetestować czy spełni moje oczekiwania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach