piescik 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Witam wszystkich - pierwszy mój post Chodziłoby o konfigurację/optymalizację VPS'a (CheapVPS 256 MB RAM). Muszę ewakuować się z dwóch shared hostingów, potrzebowałbym więc doszlifowania bezpieczeństwa, wydajności+parę bibliotek i funkcji. Obecnie stoi na Centos+lighttpd+Lxadmin (skonfigurowałem jak umiałem, z apachem nie zapanowałem nad zużyciem pamięci ). Proszę o oferty na PW (najchętniej z ceną - wykorzystanie czysto prywatne, więc faktura nie wymagana). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Napisz do Patricka albo malu z forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Napisz do Patricka Uprzedzając, nie jestem zainteresowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piescik 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2008 Dziękuję wszystkim za zainteresowanie i oferty - "casting" zakończony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach