arturros 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Witam, czy ktoś z obecnych tu użytkowników ma problem z dostępem do serwera via PL-IX z LeaseWeb? Mój serwer był dostępny pare minut temu z niemiec oraz innych krajów jednak teraz jest całkowicie offline. Czekam na odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hostcenter 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Serwer znajomego działa bez problemu. Podaj ip swojego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arturros 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Już działa. Wyczytałem z NOC awarie routera... jednak już wszystko jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Podaj ip swojego.Przeczytaj temat wątku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 A mi teraz nie działa (Aster) C:\Users\Administrator>tracert leaseweb.com Tracing route to leaseweb.com [83.149.80.111] over a maximum of 30 hops: 1 4 ms 5 ms 5 ms 254-bi1-4.acn.waw.pl [94.75.67.254] 2 * * * Request timed out. 3 * * * Request timed out. 4 8 ms 8 ms 7 ms icm-mia.wix.net.pl [195.85.195.35] 5 13 ms 6 ms 12 ms icm-r1-213-135-50-34.rtr.net.icm.edu.pl [213.135 .50.34] 6 * * * Request timed out. 7 * * * Request timed out. 8 * * * Request timed out. 9 * * * Request timed out. 10 * * * Request timed out. 11 * * * Request timed out. 12 * * * Request timed out. 13 * * ^C Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arturros 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Zaraz powinno ci działać... coś mają z jednym routerem na pl-ix. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Tyle że z tego co wiem aster nie tylko wychodzi na PL-IX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arturros 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Ale leaseweb ma połączenie w polską via PL-IX. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Mogło pójść naokoło (DTAG -> DECIX?) Miałem taką dziwną sytuację ze to serwera A w OVH łączył ATMAN > DECIX, a do serwera B (ta sama serwerownia kilka szaf dalej) przez DTAG > DECIX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arturros 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Z mojego serwa w Lease nawet nie pinguje icm-mia.wix.net.pl [195.85.195.35]. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 ime: Thu 1 Jan 1970 00:00Expected Downtime: Unknown Location: Nikhef Reason: Power failure ******************************* Dear Customer, At the moment we experience some troubles in (part of) our network. We are doing our utmost to solve this issue a.s.a.p. As soon as we have more information available, we will publish it here. We have lost power on our equipment at NIKHEF. We are investigating if it is a general power faillure or just our rack. Please be patient while we are working on this problem. Regards, LeaseWeb BV pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arturros 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Dokladnie... choc conajmniej dziwne ze nie maja czegos takiego jak redundalne zasilanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 W tej chwili działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach