Mati010 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2008 Siema, postanowiłem napisać jakiś prosty skrypt gier ale mam problemy oczywiście ponieważ nie znam tak dobrze php mam już kawałek skryptu w php,html,bash który uruchamia i wyłącza serwer jeżeli by ktoś chciał pomóc to piszcie tutaj lub na gg: 9263202 . Co ja mogę zrobić : - Grafika - Html ustawić wszystko itd - php jakoś pomóc - i jeszcze coś możę czekam na pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2008 Mati010 napisał: Siema, postanowiłem napisać jakiś prosty skrypt gier ale mam problemy oczywiście ponieważ nie znam tak dobrze php mam już kawałek skryptu w php,html,bash który uruchamia i wyłącza serwer jeżeli by ktoś chciał pomóc to piszcie tutaj lub na gg: 9263202 . Co ja mogę zrobić : - Grafika - Html ustawić wszystko itd - php jakoś pomóc - i jeszcze coś możę czekam na pomoc Napisz lepiej jakiej pomocy oczekujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2008 Pomocy w napisaniu panelu by była rejestracja przez administratora użytkownika noi jak już go doda to pliki same pojawią się w danym folderze serwerów dla danego użytkownika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach