Mati010 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2008 Siema, postanowiłem napisać jakiś prosty skrypt gier ale mam problemy oczywiście ponieważ nie znam tak dobrze php mam już kawałek skryptu w php,html,bash który uruchamia i wyłącza serwer jeżeli by ktoś chciał pomóc to piszcie tutaj lub na gg: 9263202 . Co ja mogę zrobić : - Grafika - Html ustawić wszystko itd - php jakoś pomóc - i jeszcze coś możę czekam na pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2008 Siema, postanowiłem napisać jakiś prosty skrypt gier ale mam problemy oczywiście ponieważ nie znam tak dobrze php mam już kawałek skryptu w php,html,bash który uruchamia i wyłącza serwer jeżeli by ktoś chciał pomóc to piszcie tutaj lub na gg: 9263202 . Co ja mogę zrobić : - Grafika - Html ustawić wszystko itd - php jakoś pomóc - i jeszcze coś możę czekam na pomoc Napisz lepiej jakiej pomocy oczekujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2008 Pomocy w napisaniu panelu by była rejestracja przez administratora użytkownika noi jak już go doda to pliki same pojawią się w danym folderze serwerów dla danego użytkownika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach