matt 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2008 http://www.intel.com/cd/software/products/.../eng/282048.htm Czy ktos moze tego uzywal, i czy warto sie tym zainteresowac ... Oraz jakies przydatne uwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2008 Oraz jakies przydatne uwagi Dowiedz się najpierw co to jest i do czego to służy... Bo po Twoim pytaniu wnioskuję, że nie wiesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2008 Czy ja wiem albo czy nie wiem Po za tym p gdybym nie wiedzial co to, to bym sie nie pytal ... Moze zle sformulowalem swoje pytanie ... Jednak chodzilo mi o to czy ktos juz cos kompilowal tym i udalo mu sie "wymusic" kozystanie z dwoch rdzeni ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2008 Po za tym p gdybym nie wiedzial co to, to bym sie nie pytal ......co wcale nie jest reguła na tym forum Moze zle sformulowalem swoje pytanie ... Jednak chodzilo mi o to czy ktos juz cos kompilowal tym i udalo mu sie "wymusic" kozystanie z dwoch rdzeni ...No teraz to pytanie ma jakiś sens Ale niestety odpowiedzi na nie Ci udzielić nie mogę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2008 Moze masz racje ze to nie regula I gratulacje za czujnosc Moze ktos pomoze, podpowie. opowie itp.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach