matt 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2008 Tak jak w temacie jako, ze zmieniam serwerownie, a troszke kasy zainwestowalem w maszyne szkoda aby sie zmarnowala ... A wiec tak: AMD X2 4400+, 4GB RAMU, 2x 80HDD, 500gb transfer (Livenet.pl), Panel DA Oplata za serwer wynosi tylko 210zł. Jedyny warunek to przeinstalowanie systemu I jakis podarek na "piwo". Czemu tak tanio? Kilka razy zaplacilem za jedno razowa instalacje ramu i hdd Oferta wazna jeszcze 3dni zanim serwer wygasnie PS. Za mala doplata serwerownia udostepnia Windows XP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NOWY29 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2008 ja wezne, tylko powiedz jaka to jest oferta i jak z tym dodatkowym ramem ? zaplaciles jednorazowo na czas nieokreslony i to juz zostanie na zawsze ? jak tak to chetnie wezne i wysle tobie 4-pak i jaki tam jest system ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mixer 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2008 Oplata za serwer wynosi tylko 210zł. Jedyny warunek to przeinstalowanie systemu I jakis podarek na "piwo".Czemu tak tanio? Kilka razy zaplacilem za jedno razowa instalacje ramu i hdd Ciekawe, napisałem do livenet.pl, za taką maszynkę chcą 199zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2008 Z DA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mixer 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Z DA? O to nie pytałem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NOWY29 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Da dostajesz za free w livenecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Procesor - AMD Athlon X2 4400+ 239 zł brutto Pamięć - 2 GB DDR Dyski - 2 x 80 GB SATA II Direct Admin http://livenet.pl/dedykowane_magicplus.htm Jak masz taka maszyne jak ja daje za 199zl to spoko nikogo nie zmuszam Przeciez ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Tak u nas za 199 dostaniesz taka maszynę ale w której jest 1 GB ramu i dysk 80 a użytkownik @matt po prostu dokupił sobie taką konfiguracje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mixer 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Tak u nas za 199 dostaniesz taka maszynę ale w której jest 1 GB ramu i dysk 80 a użytkownik @matt po prostu dokupił sobie taką konfiguracje No przepraszam bardzo ale ja w mailu pytałem o taką samą maszynę: AMD X2 4400+, 4GB RAMU, 2x 80HDD, 500gb transfer. I odpowiedziano mi 199zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Pan G. zrobil promocje? A tak na powaznie jezeli oferuja takie maszyny za 199zl to ja wymiekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach