Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 25, 2008 Ostatnio była dyskusja na temat "nielimitowanemu" w group5, a ostatnio zauważyłem coś podobnego na xxl-web. Dzisiaj zdziwiłem się jeszcze bardziej bo to samo widniało na stronie SuperHost.pl. Czyżby polska przybiera Amerykańskie "standarTy" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2008 SuperHost.pl chwalą się że mają pierwszy w Polsce hosting bez limitów Zwykły marketing i coraz mniej jasne zasady użytkowania konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2008 SuperHost.pl chwalą się że mają pierwszy w Polsce hosting bez limitów Zwykły marketing i coraz mniej jasne zasady użytkowania konta. Oferta “Bez Limitów” nie koncentruje się na udostępnianiu nieograniczonej ilości miejsca, co jest technicznie niemożliwe, ale na stałym, nielimitowanym zwiększaniu powierzchni dyskowej dla wymagających serwisów internetowych. Nasi klienci już od momentu aktywacji konta hostingowego otrzymują 100 GB przestrzeni, najwięcej na polskim rynku hostingowym. Z każdym miesiącem ilość miejsca na pliki zwiększana jest o kolejne 10 GB - bez jakiegokolwiek górnego limitu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2008 http://superhost.pl/bezlimitow.php#nag a o transferze nic nie piszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 26, 2008 A jak sprawa wygląda z XXL-WEB ? Osobiście wrzuciłem w czasie okresu testowego ok 10GB.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2008 XXL-WEB działa z taką ofertą już ładne parę lat i jak do tej pory nikt się nie skarżył, że coś mu przycięli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach