Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2008 Witam, od godziny 12 kiedy usiadłem do komputera nie mogę się dostać na żaden z serwerów ircnet.pl..Warszawa,Poznan,Białystok, Kraków itp. Wie ktoś może co się dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2008 To nikt nie wie co się stało?;/ dzisiaj dalej nie mogę się dostać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2008 Google Twoim przyjacielem: http://docs.google.com/View?docid=dfz3m9tw_095h8zthm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2008 No, ale ja mam z Multimedi(Multimedia.pl) chyba, że ta multimedia idzie przez łącza tp..ale ja mam to przez kablówkę, więc nie mam pojęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2008 Multimedia to ci co przechwytują każde 404 i wstawiają tam swoje reklamy, dla "dobra zagubionych userów"? Nie ma się co dziwić, że irc też u nich nie działa . A tak serio to pewnie akurat ruch do ircnetu idzie u nich przez tepsiany polpak i dlatego u Ciebie też nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2008 Multimedia to ci co przechwytują każde 404 i wstawiają tam swoje reklamy, dla "dobra zagubionych userów"? tak, tak robią;] No to lipa totalna;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2008 Podepnij sobie proxy i koniec Twoich kłopotów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2008 Albo VPN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2008 Już działa :] . odblokowali z powrotem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2008 No, ale ja mam z Multimedi(Multimedia.pl) chyba, że ta multimedia idzie przez łącza tp..ale ja mam to przez kablówkę, więc nie mam pojęcia. Idzie przez łącza TP, nawet bowiem jest o tym napisane na ich stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach