KaJmAn 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2008 Witam szukam dedyka w Polsce do 185zł brutto m/c musi być koniecznie min. 5 adresów IP, dysk 160GB,1GB ram,DA, Transfer tak 350-400gb m/c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2008 Livenet.pl lub pisz do Sebaka (efututro) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaJmAn 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2008 nawet nie wspominaj o livnecie miałem tam dedyka i uciekłem im szybciej się dało !! Brak kontaktu z adminem itp. coś innego oprócz livenetu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2008 efuturo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaJmAn 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2008 jest coś jeszcze oprócz efuturo w tej cenie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2008 Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2008 jest coś jeszcze oprócz efuturo w tej cenie ? piwnica.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2008 piwnica.. Szirok! Nowy klient! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2008 Szirok! Nowy klient! heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaJmAn 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2008 już zamówione i zapłacone wybrałem efuturo dostałem taką ofertę, że grzech by było odmówić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach