Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2008 Znacie może jakiś darmowy taki skrypt? Aby działa na takiej samej zasadzie jak wykop Pzdr! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2008 Znacie może jakiś darmowy taki skrypt? Aby działa na takiej samej zasadzie jak wykop Pzdr! prędzej szukaj kolona serwisu digg (google digg clone script) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2008 A to wiem Pligg'a znam tylko no nie za bardzo on jest do Digga podobny... Na OSnews.pl mają fajną wtyczkę ale nie chcą dać ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2008 to samo mam ci z jakilinux i osnews pisali mi pol roku temu ze wyjdzie na gpl ale nie skonczona a potem ze nie skonczona nadal a u nich dziala wyśmienicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2008 nie chcą dać ;/ Dać to się nie dziwię. Ale myślę że za odpowiednia sumę można wszystko kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2008 mi napisali ze na sprzedaz tez to nie chcieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach