darekszc 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2008 Witam jestem tu nowy wiec się na początku przywitam. Co do mohjego pytania pisałem na kilku forach niestety nie dostałem nigdzie konkretnej odpowiedzi. Potrzebuję serwera vps na (przeniesienie kilku stron każda zjada okolo 15gb transferu) Nie jestem zbytnio w temacie vpsow wiec pytanie czy na serwerach sa zainstalowane php mysql panel administarcyjny itp ? Prosiłbym o jakieś sugestie gdzie mogę dostać taki serwera w wymienionej cenie +\- 50zł miesięcznie pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2008 czy na serwerach sa zainstalowane php mysql panel administarcyjny itp ? Nie, vpsem zajmujesz się Ty lub Twój administrator. To taki wirtualny serwer dedykowany. Co do ceny to nikt Ci nie pomoże bo nie podałeś ile wymaganej pamięci, transferu, lokalizacji itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darekszc 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2008 to może małe uściślenie serwer potrzebny na 4 strony każda generuje transfer około 10-15gb miesięcznie. Wejść po około 2k dziennie na każdą. Nie mam pojęcia jaka konfiguracja byłaby dobra aby nie wydawać niepotrzebnie pieniędzy na coś czego nie wykorzystam w pełni. A co do instalacji wszystkich potrzebnych aplikacji potrzebna jest zaawansowana znajomość linuxa lub innego systemu operacyjnego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2008 Witam, zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą http://webh.pl/index.php?cmd=svps Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2008 Linux, ewentualnie windows ale nie widzę sensu stawiania vpsa na windowsie pod taki projekt. Powiedz jeszcze na jakich skryptach działają te strony, czy używają mysql itp. Ewentualnie zainteresuj się ofertą webh wraz z pomocą ich administratora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2008 http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=14682 Testuje ich od 2 tygodni, na razie swietny support. O stabilnosci sie jeszcze nie wypowiem bo nie obciazam VPS'a zbytnio... poki co rzecz jasna:) Dobra lokalizacja, szybka maszyna. Oferta powinna Cie zainteresowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2008 Serdecznie zapraszam do zapoznania się również z naszą ofertą: http://hitme.net.pl/index.php?adminpanel=vps Pozdrawiam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2008 marexbx, kliknij czasem w jakis powyzszy link alboco, zanim walniesz zdublowany post Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2008 marexbx, kliknij czasem w jakis powyzszy link alboco, zanim walniesz zdublowany post No tak... Oczywiście przepraszam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darekszc 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2008 co o oferty hitme.net.pl: jak często wykonywany jest backup ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2008 Tak często jak go sobie wykonasz zapewne . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2008 co o oferty hitme.net.pl: jak często wykonywany jest backup ? W panelu można ustawić backup całego dysku VPS co tydzień bądź co miesiąc. Istnieje również możliwość wykonywania backupu na żądanie (również w panelu). Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach