neon103 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 Pytanie w temacie: gdzie kupię najtaniej domeny regionalne - poniżej 3,50 zł / brutto. Drożej wiem gdzie kupić - proszę o rejestratora, który nie wymaga przedłużenia. Edycja: Jak wysyłacie PW to proszę pamiętać, że chcę zamówić duże ilości domen w cenie niższej od 3,50 Sorki za "nie ten dział" już pisałem do admina, aby temat przeniósł... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalt 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2008 Zapraszam do cal.pl - cena wyjsciowa 4.00 zł + vat, możemy jednak zejść z ceną do 3.49 za domene + VAT bez zobowiązania do przedłużenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pecet 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2008 w 2be masz domeny regionalne po 2,90 zł netto czyli brutto wychodzi jakieś 3,53 . tu masz pełny cennik http://2be.pl/aktualne_promocje.html , przy większej ilości powinni dać rabat (ja dostałem na peelki) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach