Mnich 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 Hmm, dziwna sprawa Nachwaliłem się wczoraj na temat firehost.pl Ale od 12 w południe ( jest 16.38) serwer nie działa. Nie otwiera się nawet strona główna firehost.pl Macie jakieś info? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2008 www.Lokomotywa.FM To chyba nie jest na ich serwerach ;> http://geotool.servehttp.com/?ip=87.98.239...w.lokomotywa.fm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2008 Nie irytujcie się wiecie jak się wtedy wam w główkach lasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Co do regulaminu to będę skromny Ja go pisałem Nvu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ninurta 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Wiadomo, że go będziesz bronił Ja swoje wiem o firehost i dziękuję pięknie, a moje posty niech są dla potomnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Ja go nie bronie ale on 10 razy zmieniał regulamin który ja dla niego napisałem Ja też o firehost wiem już swoje ale nie będę tutaj się wypowiadać na jego temat bo nvu by miał do mnie pretensje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sardzentus Pospolitus 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 Ja też o firehost wiem już swoje ale nie będę tutaj się wypowiadać na jego temat bo nvu by miał do mnie pretensje Oj zalatuje mi tu pewnym politykiem i "wiem ale nie powiem bo to porazajace" ale chyba to forum i ten watek po to powstal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 ninruta, kurcze w czym ty masz problem na 400 klientów 3 wyleciało z serwera więc chyba nie ma aż tak rygorystycznych limitów. Pozdrawiam. Pozatym jest to pierwsza negatywna opinia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2008 przypominam że dopóki nie pojawił się problem z HE nikt nie napisałby złego słowa.Widać, że dopiero od niedawna jesteś na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
masteron 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2008 Od kiedy byli w HE i dopóki nie pojawił się problem z HE to było bdb @p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2008 pamiętajcie ich nowe hasło marketingowe to 0 KŁAMSTW ! To już nie Piekielnie szybki hosting? Na stronie nadal obowiązuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2008 Ludzie się zmieniają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yakusa 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2008 war. war never changes dajmy spokój panowie, wypływu na niektóre sprawy niemamy i niema po co więcej maglować tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2008 Witam! Ja byłem wyłącznie odpowiedzialny za przenosiny firehost do Polski, które nie obyły się bez problemów. Spekulacje dotyczące mojej osoby i zarządzania serwerem firehost.pl to nie prawda. Nie przeczę, że miała tak być jednak z pewnych powodów się wycofałem z tej funkcji. Może nie którzy się domyślą z jakich, ja nie będę nic ponad to dodawał. Jeszcze poprawię to co zostało do poprawienia, a potem leży to w gestii NVU lub jego starego administratora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2008 A wiecie co mnie zadziwiło w Firehoście? To, że po okresie testowym, który był w okolicach mojego pojawienia się na forum (lipiec br.) do dziś moje konto nie zostało skasowane. Co prawda parametry znacząco spadły (100/1), ale liczy się sam fakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 rozmowy dotyczace firehost... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2008 Firehost ma przecież panel DA, więc tam bez problemu rekordy MX można zmieniać Można, jeśli jest włączone zarządzanie DNS przez klienta. Jeśli dobrze pamietam z testów kilka miesięcy temu, to firehost.pl miał to domyślnie wyłączone i dostępne za dodatkową opłatą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2008 zdzierstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2008 Zawsze można wydelegować domenę na freedns.sgh.waw.pl i tam sobie poustawiać wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach