statystyczny 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2008 Prosze Was o ocenę stronki: http://www.statystyczni.pl/ Piszcie co myślicie o pomyśle, wyglądzie i funkcjonalności. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania. Z gory dzieki za opinie. P.s. Mam nadzieje ze wybralem dobre Forum. Jak nie to przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pavobe 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2008 Firefox nie może odnaleźć serwera www.statystyczni.pl . :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statystyczny 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2008 Przepraszamy za usterki... teraz powinno juz byc ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 Wygląd OK, przynajmniej mi przypadł do gustu Pomysł ciekawy aczkolwiek po kliknięciu "głosuj", pokazują się tak jakby za duże "paski" z wynikami..., można by dać jakiegoś ładnego flasha... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 Fajna kolorystyczna stronka .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pavobe 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2008 Tylko stopka u mnie jakaś taka jaskrawa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amator 2 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2008 Jak widzę kolejne wycieranie się Kaczyńskimi to mogę tylko napisać dno. Pomysł niewątpliwie dobry, tylko po przejrzeniu kilku sondaży o zabarwieniu politycznym nasuwa się pytanie czy tą stronkę robi młodzieżówka PO? Rozumiem, że twórca chce iść za modą, ale powinien sobie zdawać sprawę, że moda się zmienia a ta polityczna jeszcze szybciej niż każda inna. Podsumowując, zamysł dobry, ale podobnej treści jest wszędzie pełno, więc sukcesu nie wróżę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amator 2 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2008 Ja mam PiS, PO i całe te g... gdzieś, najlepszy system to dyktatura. Podchodzę obiektywnie, dlatego też napisałem, że pomysł sam w sobie jest dobry, gorzej z wykonaniem. Podobno zwolennicy PiS-u mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem, ale że PO to tego już nie wiedziałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2008 Na sam początek zmień stopkę, wali po oczach strasznie ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 23, 2008 EJ, spokojnie. Jak widać u nas demokracja się nie sprawdziła. Nasi politycy i część obywateli nie dojrzeli do tego. Trzeba ten kraj trzymać pięścią żeby ludzie byli posłuszni. Co do PiSu... Jarosław się skompromitował już nie jeden raz. Lechu jest za mocno spięty. Ludwika już nie ma. Leppera wywalili. Giertycha wywalili, szkoda. O ile PiS coś tam próbował robić jak np przyPiSywac sobie ustawy LPR to PO prowadzi dziki kapitalizm + liberalizm społeczno - moralny zamiast gospodarczego który popieram w pewnych warunkach. Paliknot ciągle nawija że Lechu jest pod wpływem % a sam lata z sztucznym i twierdzi że jest gejem z SLD... Postkomuna u nas rządzi. U nas trzeba rewolucji jeżeli nie chcemy żeby znów być pod okupacją... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statystyczny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2008 Nie sądziłem, ze wywiąże się tak burzliwa dyskusja @amator 1) "...czy tą stronkę robi młodzieżówka PO?..." 2) "...jak widzę kolejne wycieranie się Kaczyńskimi to mogę tylko napisać dno..." Ad.1) Nie Ad.2) Zapraszam do "wycierania" się Donaldem jesli to jest blizsze Twoim poglądom Przy okazji pozdrawiam wszystkich miłośników polskiej sceny politycznej, którzy potrafia podchodzic do tematu nie tylko smiertelnie poważnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2008 Hehe, ciekawa stronka Ja bym ocenił grafikę, pomysł i wykonanie na 7/10. I zmień tą stopkę bo jest strasznie oczo***na Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statystyczny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2008 Stopka zmieniona Dziwne, na moim kompie wygladala tak kojąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2008 Pomysł ciekawy - mała uwaga - czasami na głównej w menu zdjęcia pokazują się "krzaczki" w opisach. Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach