Mati010 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2008 Witam, mam pytanie ponieważ brakuje mi XML-RPC i w tym problem że jak wpisze np komendę: apt-get install php-xmlrpc to serwer tego nie posiada jeżeli ktoś może powiedzieć jak to zainstalować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exa 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2008 apt-get install php5-xmlrpc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2008 Ok działa już dzięki zapomniałem o tej 5 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2008 Na przyszłość poszukaj pakietów w repo. apt-cache search.A nie głupimi tematami serwujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exa 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2008 Wygodniej nauczyć się obsługi aptitude: http://www.linux-magazine.pl/issue/06/Cove...ry_aptitude.pdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2008 Na przyszłość poszukaj pakietów w repo..A nie głupimi tematami serwujesz. Forum te powstało by pomagać jeżeli ci się to nie podoba to co robisz na tym forum ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2008 Forum te powstało by pomagać jeżeli ci się to nie podoba to co robisz na tym forum ?? Skąd wiesz jakie zamiary mieli założyciele forum? Chłopcze nie naskakuj tylko naucz się samemu radzić! Jeszcze gdybyś raczył zauważyć, że w jakiś sposób Ci pomogłem. ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2008 Jak byś zauważył to już wcześniej dostałem pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2008 Ta i po cholerę wiedzieć jak na przyszłość sobie z czymś takim poradzić? Litości... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach