krk151 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2008 Witam mam 2 pytanie, mam dedyka i zainstalowany Panel Direct Admin 1- pytanie jak zrobić aby wiadomości wysyłane do userów w da były spolszczone typu zmiast password to hasło 2- pytanie jak zmienić, że przy stworzeniu konta jest index typu Welcome to the home of domena To change this page, upload your website into the public_html directory, zamiast tego chcę aby zamiast tego przy każdym stworzeniu konta był index taki jak jak chcę, żeby nie trzeba było zmieniać tego ręcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2008 1. W panelu jest :-)) Poszukaj. 2. z tego co pamiętam to /usr/local/directadmin/data/templates Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk151 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2008 znalazłem to w Panelu ale nie moge zapisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2008 http://help.directadmin.com/item.php?id=61 - jak zrobić własną stronę logowania /usr/local/directadmin/data/templates/default - tam jest standardowy placehodler dla domen jeśli chodzi o PL skin to poszukaj na forum, bo wiele razy już ten temat był wałkowany... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jkopacze 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 Witam mam 2 pytanie, mam dedyka i zainstalowany Panel Direct Admin1- pytanie jak zrobić aby wiadomości wysyłane do userów w da były spolszczone typu zmiast password to hasło 2- pytanie jak zmienić, że przy stworzeniu konta jest index typu Welcome to the home of domena To change this page, upload your website into the public_html directory, zamiast tego chcę aby zamiast tego przy każdym stworzeniu konta był index taki jak jak chcę, żeby nie trzeba było zmieniać tego ręcznie. 1. Jakieś drobne teksty znajdziesz również w /etc/exim.conf , nie wszystko leci z template Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 1. Jakieś drobne teksty znajdziesz również w /etc/exim.conf , nie wszystko leci z template Panie JK.. co Pan za herezje prawisz /usr/local/directadmin/data/users/$reseller/a_welcome.txt - wiadomość powitalna dla usera gdzie $reseller - Twoja nazwa, domyślnie zapewne będzie to admin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jkopacze 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2008 Panie JK..co Pan za herezje prawisz /usr/local/directadmin/data/users/$reseller/a_welcome.txt - wiadomość powitalna dla usera gdzie $reseller - Twoja nazwa, domyślnie zapewne będzie to admin. A sorry, źle przeczytałem pytanie. Ciemno już ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2008 mam taki problem robię tak jak napisał hekko ale wyskakuje tak ja by nie było pliku s1:/usr/local/directadmin/data/users# nano a_welcome.txt GNU nano 2.0.2 File: a_welcome.txt i pod spodem jest pusto. co mam zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach